CULISE. Pensionarea directorului Penitenciarului Timisoara, sarbatorita in cerc inchis la un restaurant din Sacalaz, unde invitatii au gustat cate o felie de „cascheta”

Retragerea din activitatea profesionala a comisarului sef Georgica Alexeev, directorul Penitenciarului Timisoara, care a decis sa se pensioneze inainte de termen, i-a luat prin surprindere atat pe subalterni, cat si pe majoritatea detinutilor care-si ispasesc pedepsele in inchisoarea de pe Popa Sapca.


Este posibil ca unii condamnati de lux – precum medicul militar Eugen Posiar, fost sef de sectie la Spitalul Militar Timisoara, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru coruptie – sa fi fost la curent cu intentia lui Alexeev de a pleca din sistem, mai cu seama ca acesta, pana sa fie retinut de procurori, a contribuit la pensionarea anticipata pe motive medicale a zeci de angajati din Penitenciarul Arad.

Potrivit unor surse din Penitenciarul Timisoara, cheful de pensionare al comisarului sef Georgica Alexeev a fost organizat la un restaurant select din Sacalaz, la cativa kilometri de oras, unde iubitul conducator a fost asteptat de cateva zeci de subalterni, care i-au cantat Multi ani traiasca si i-au oferit un tort de mare efect gastronomic si vizual.

O cascheta de ofiter superior, poate chiar cea a sarbatoritului, imprimata pe un blat asolut delicios. Dupa discursul in care a multumit pentru colaborarea de peste 20 de ani si pentru petrecerea surpriza, proaspatul pensionar si-a taiat, festiv, „cascheta” de ofiter si a oferit cate o felie de prajitura tuturor celor prezenti.

Din nefericire, sotia sarbatoritului, Ildico Alexeev, nu a fost prezenta la selecta petrecere de ramas-bun, intrucat, in urma cu doua luni, a depus la Judecatoria Timisoara o cerere de desfacere a casatoriei… (V.E.)

One thought on “CULISE. Pensionarea directorului Penitenciarului Timisoara, sarbatorita in cerc inchis la un restaurant din Sacalaz, unde invitatii au gustat cate o felie de „cascheta”

  1. Macar cascheta ar fi trebuit sa fie de chestor, gradul mult ravnit de dl doctor. Dar, ghinion, vb unui clasic in viata. S-a intamplat neasteptat de repede…..Ce te faci tu acum fara subordonati? Cui mai ordoni tu? Georgel, georgel…..

Leave a Reply