Nou patron la TV Europa Nova Timisoara. „Vom transforma aceasta televiziune intr-un brand de presa al Banatului!”

Consiliul National al Audiovizualului va lua in discutie, in sedinta de maine, modificarea actionariatului SC Nova Media SRL Timisoara, respectiv validarea acordului prin care TV Europa Nova Timisoara a fost preluata de un om de afaceri local.


Este vorba despre Gelu Milutinovici, fostul secretar general al PSD Timis, retras din partid in 2004, care a negociat cu Stelu Iordache si cu ceilalti actionari mai mici preluarea pachetului de control la cea mai importanta televiziune locala din Timisoara.

Noul director al postului, Ciprian Milutinovici, a anuntat ca intentioneaza sa investeasca in aceasta afacere si, in cat mai scurt timp, sa transforme TV Europa Nova intr-un brand de presa al Banatului.

„Vom mai aduce oameni care sa mearga pe teren, dar si operatori de imagine, pentru a extinde programele de stiri ale postului. Monitorizam demult aceasta oportunitate de afaceri si stim ce avem de facut”, a precizat noul director al postului, la prima intalnire cu angajatii.

De altfel, de cateva zile, televiziunea din Timisoara a lansat anuntul de angajare pentru crainica, reporteri de teren si operatori imagine.

Deocamdata, nu se cunoaste valoarea tranzactiei, insa un element important in timpul negocierilor a fost aria de acoperire si numarul mediu al telespectatorilor, in conditiile in care, potrivit paginii de Facebook, peste 153.000 de persoane urmaresc emisiunile TV Europa Nova Timisoara. Vom reveni. (E.T.)

Leave a Reply