doctari group a deschis un nou hub tehnologic in ansamblul mixed-use Iulius Town din Timisoara (P)

  • doctari group, lider in furnizarea de servicii medicale, a deschis un hub tehnologic la Timisoara, in United Business Center din Iulius Town;
  • doctari group furnizeaza tehnologii inteligente, instrumente digitale si noi modele de lucru pentru plasare temporara/permanenta, respectiv tehnologii si solutii pentru cadre medicale;
  • noua echipa din Timisoara lucreaza mai departe la o platforma integrata, care va imbunatati, in viitor, viata cadrelor medicale.

doctari group din Germania a deschis un hub tehnologic in ansamblul mixed-use Iulius Town din Timisoara, pentru a facilita dezvoltarea unei platforme integrate de viitor. In 2022, compania intentioneaza sa angajeze 30 de specialisti in cadrul acestui hub, posturile fiind inca neocupate (doctarigroup.ro). Utilizand cele mai recente tehnologii precum JavaScript, React si AWS, echipele de dezvoltare full stack pot actiona in mod autonom si responsabil. Acestea contribuie la imbunatatirea vietii cadrelor medicale, facilitand, totodata, functionarea mai eficienta a institutiilor medicale.


Momentan, inginerii din doctari group isi desfasoara activitatea intr-un spatiu temporar din United Business Center (UBC). Din al doilea trimestru al acestui an, compania va fi prezenta in cladirea UBC 0, odata cu finalizarea celui de-al patrulea imobil office clasa A din ansamblul mixt Iulius Town.

Prin deschiderea unui hub tehnologic la Timisoara, doctari group isi propune sa infiinteze si sa consolideze o platforma integrata pentru domeniul sanitar. Avand alaturi parteneri puternici, doctari creeaza o platforma digitala care usureaza substantial munca institutiilor sanitare si a cadrelor medicale responsabile cu gestionarea personalului. Platforma centralizeaza ofertele companiilor din cadrul doctari group, oferind servicii, de la programarea garzilor si pana la „identificarea medicilor disponibili”. Se creeaza, astfel, o piata digitala care aduce laolalta unitatile sanitare si cadrele medicale.

doctari group asteapta cu nerabdare sa integreze cat mai multi dezvoltatori si experti in tehnologie in noua locatie din Romania. In Germania, doctari group opereaza in sase locatii diferite, colaborand indeaproape cu medici, asistente si clinici din intreaga tara, pentru a asigura procese mai inteligente si mai eficiente.

Amplasarea hub-ului tehnologic doctari in ansamblul mixt Iulius Town faciliteaza accesul la o varietate de servicii, in imediata proximitate. Peste 350 de magazine, food court, restaurante si cafenele pentru pauza de pranz, fitness center, cinematograf multiplex, gradinita si scoala primara, servicii medicale, centru de conferinte si evenimente, peste 4.000 de locuri de parcare si alte 600 pentru biciclete si un parc se numara printre dotarile menite sa imbunatateasca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala a angajatilor.

Despre doctari group

doctari este cel mai mare furnizor de servicii medicale din Germania, care imbina peste un deceniu de experienta si solutii de platforma digitala cu cea mai mare retea de cadre medicale profesioniste. doctari group este un pionier in materie de tehnologie prin lansarea platformei doctari pro, prima platforma de programare online. Toate companiile din Grup au in vedere inovatia in materie de gestionarea fortei de munca, precum si calitatea vietii cadrelor medicale, imbunatatind, astfel, sistemul sanitar per ansamblu. doctari este o companie din portofoliul investitorului international Vitruvian Partners.

www.doctarigrouptech.ro

Despre United Business Center Timisoara

UBC este parte integrata din cel mai amplu proiect de regenerare urbana din Romania, ansamblul mixt Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe. UBC Timisoara reprezinta o comunitate de business cu peste 30 de companii multinationale si mai mult de 5.000 de angajati.

UBC 0, cea de-a patra cladire office din proiect, va avea functiuni mixte, de office si retail, si va gazdui companii IT&C si automotive.

Cladirea se afla in curs de certificare LEED, dispunand de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor. (I.P.)

Leave a Reply