Ce se amana, nu se pierde! Judecatorul care este asteptat cu sentinta in dosarul de santaj Nasleu – Bota, inca un ragaz de 24 de ore pana la pronuntare

Misiune grea pentru judecatorul de la Judecatoria Timisoara care trebuie sa dea verdictul in dosarul in care fostul director de la SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, este acuzat ca l-a santajat pe jurnalistul Dragos Bota si pe sotia acestuia, Iulica Bota.


Dupa ce, in 12 ianuarie, magistratul a decis sa amane pronuntarea cu o saptamana, probabil din cauza dificultatilor privind motivarea unei solutii care sa reziste in apel, astazi, dupa o alta asteptare tensionata, pe portalul instantelor de judecata a fost mentionata inca o amanare a pronuntarii. De aceasta data, de doar 24 de ore.

Asadar, maine, 20 ianuarie, fostul director al pietelor si sfetnicul de nadejde al primarului Nicolae Robu, caruia i-a carat si trolerul prin America ogarului cenusiu, ar trebuie sa-si afle, in sfarsit, pedeapsa pentru excesele sale verbale.

In asteptarea sentintei, Ionut Nasleu, absolvent de Teologie, a facut un apel catre prieteni, catre cunoscuti, catre oamenii simpli care cred in justitie, sa se roage pentru el.

„Maine e decizia instantei, cei care nu ma cunosc, ma hulesc, din auzite si-au format parerea… Si Hristos a fost condamnat de oameni si iubit de Dumnezeu. Cei care credeti in mine, rugati-va cu rugaciunea asta”, este mesajul fostului preot, ofiter SRI, senator, secretar de stat si director, indicand rugaciunea fierbinte catre Sfantul Mare Mucenic Mina… Ramane de vazut daca sloganul avocatesc “Ce se amana, nu se pierde” va avea, maine, corespondent si in realitatea sistemului judiciar. (G.I.)

Leave a Reply