Noile intrebari pandemice ale judecatoarei Adriana Stoicescu, de la Tribunalul Timis: „De ce o injectie trebuie sa fie obligatorie? De ce ar trebui sa-i urasc pe nevaccinati?”

Vaccinarea obligatorie, o tema care prinde tot mai mult contur in statele Europei de Vest, este dezavuata de judecatoarea Adriana Stoicescu, vicepresedinta Tribunalului Timis. Intr-un mesaj postat pe Facebok, in urma cu cateva zile, incomodul magistrat banatean incearca sa medieze conflictul latent dintre vaccinati si nevaccinati, intrebandu-se retoric de ce ar trebui sa-i urasca pe cei care nu doresc sa se imunizeze impotriva tulpinilor Covid.


Acest mesaj vine intre-o perioada in care fostul premier, Florin Citu, insista pe toate canalele ca populatia sa se vaccineze, pledand si pentru introducerea certificatului verde la locul de munca, in timp ce ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, spune ca, in acest moment, nu mai vede urgenta certificatului verde. Mai cu seama ca, politic, acesta nu este asumat de niciun partid.

Iata mesajul scurt si de mare impact al judecatoarei Adriana Stoicescu, lansat sub genericul „Azi sunt blonda, episodul II”:  

„Inteleg ca atunci cand vorbim despre dreptul la avort, se invoca dreptul de a dispune de corpul tau. Drept absolut. Nu poate nimeni sa discute sau sa nege alegerea ta. Orice imixtiune a autoritatilor este o incalcare flagranta a drepturilor si libertatilor fundamentale, care iti da dreptul tie, cetaten de rang inalt, sa protestezi in piata publica, fara oprelisti.

De ce o injectie trebuie sa fie obligatorie? De ce in acest caz nu ai dreptul de a alege?

De ce toti cei care pun sub semnul intrebarii justetea tratamentului sau necesitatea lui devin automat neoameni?

Sunt vaccinata, dar tot nu inteleg de ce ar trebui sa ii urasc de moarte pe cei care nu sunt…” (G.I.)

Leave a Reply