Tragedie in Gara Strehaia! O politista in varsta de 25 de ani s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare

O politista de 25 de ani s-a impuscat in cap, cu arma din dotare. Tanara isi desfasura activitatea in cadrul Politiei Transporturi Feroviare, iar tragedia s-ar fi petrecut chiar la locul de munca al acesteia, in gara din orasul Strehaia. Femeia era casatorita cu un politist din judetul Dolj. Se pare ca neintelegerile din cuplu ar fi impins-o catre un asemenea gest.


Potrivit Politiei Mehedinti, un politist din cadrul Politiei Transporturi Strehaia a sunat, miercuri, la ora 9.42, la 112 si a anuntat ca un agent de politie, in varsta de 25 de ani, ajutor sef de post la Politia Transporturi Strehaia, s-a impuscat in cap, cu arma din dotare, in baia garii Strehaia. Politista intrase in serviciu la ora 08.

“La data de 19 ianuarie a.c., ora 09,42, Inspectoratul de Politie Judetean Mehedinti a fost sesizat, prin apel 112, de un politist din cadrul Politiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul ca un agent de politie, de 25 de ani, ajutor sef de post la Politia Transporturi Strehaia, s-a impuscat in cap, cu arma din dotare, in baia garii Strehaia.

Aceasta a intrat in serviciu la ora 08. Era promotia 2018 a Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit in anul 2020. La fata locului, s-a deplasat o echipa de cercetare, pentru a stabili toate imprejurarile producerii evenimentului”, conform IPJ Mehedinti.

Acest incident socant vine la putin timp dupa ce, in 31 decembrie 2021, o alta tanara politista a fost gasita impuscata in cap intr-un apartament din Brasov, in ziua in care ar fi implinit astazi 29 de ani. Femeia era ofiter de politie si si-a luat zilele folosind arma din dotare, un pistol Carpati. Ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei si a lasat un bilet de adio. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

UPDATE: Adela Loredana avea 25 de ani si era casatorita din luna septembrie 2021. Desi pe retelele de socializare parea ca are o viata de familie perfecta, se pare ca, in realitate, avea grave neintelegeri cu partenerul de viata.

Leave a Reply