Dupa “asaltul” asumat asupra Primariei Timisoara, liderul Noii Drepte Mehedinti face un apel la camarazi sa-l ajute sa plateasca amenzile

Sanctionat cu amenda de Jandarmeria Timis, dupa „asaltul” asupra Primariei Timisoara, din 14 ianuarie, Florin Maneanu, liderul nationalistilor mehedinteni din Noua Dreapta, face un apel patriotic catre camarazi pentru a-l ajuta sa plateasca amenzile, sa-i acorde un sprijin crestinesc.


Inginerul devenit, peste noapte, un tenace activit civic, promovat intens de senatoarea Diana Sosoaca, spune ca, in urma mitingurilor si marsurilor din ultimii doi ani, a primit amenzi in valoare de sute de mii de lei, iar in prezent se judecata cu institutiile de forta ale statului roman pentru exonerarea de la plata acestor amenzi.

„O parte dintre noi am pierdut aceste procese, din cauza unor judecatori aserviti actualului sistem corupt si criminal care nu au tinut cont de Constitutia Romaniei, si au judecat dupa cum li s-a dictat politic. Un exemplu elocvent sunt chiar eu, Florin-Ion Maneanu, am primit 6 amenzi in cuantum de 11.100 Ron, iar ca mine sunt zeci de camarazi din toata tara, alaturi de care lupt in instante, pentru a ni se face dreptate”, spune Florin Maneanu intr-un articol publicat de site-ul incorectpolitic.com.

Astfel, cei care doresc sa ajute la achitarea acestor amenzi, pot dona in contul lui Florin Maneanu, deschis la BCR, iar ca mesaj, dupa cum recomanda titularul contului, sa se mentioneze „pentru plata amenzilor abuzive”.

In textul in care-si invita camarazii la solidaritate financiara, Florin Maneanu povesteste, pe scurt, si episodul cu „asaltul” asupra Primariei Timisoara.

„In ultima actiune civica din data de 14.01.2022, moment in care am patruns in sediul Primariei Timisoara pentru a-i cere socoteala primarului german parasutat la Timisoara, ne-am ales cu dosare penale si cu alte zeci de mii de lei amenzi. Cei ce ne-au amendat nu au inteles ca, nu eram acolo pentru vreun interes personal, ci am luptat pentru interesele intregii comunitati. Administratia neo-marxista + Consiliul Local al Timisoarei, majoritar USR, a marit intr-un mod total nesimtit toate taxele si impozitele locale, lasand in imposibilitate de a-si plati darile la stat zeci de mii de timisoreni”, isi motiveaza liderul Noii Drepte Mehedinti fortarea intrarii in cladirea Primariei Timisoara.

In loc de concluzie, Florin Maneanu reflecteaza amar la faptul ca – dupa ce a luptat pe baricade, luni de zile, cu „acesti tirani”, inarmat cu steaguri tricolore, boxe si microfoane, de dimineata si pana noaptea tarziu, indurand vantul si ploaia, facandu-si datoria fata de romani si Romania – nicio fapta buna nu ramane nepedepsita… (Mara Ion)

Leave a Reply