Rafuiala intre adolescentii Timisoarei! O eleva de la Liceul Alimentar a injunghiat in piept un “rival” de la Liceul Energetic

Un adolescent de 16 ani a fost injunghiat in piept, miercuri dimineata, pe o strada din centrul Timisoarei, in urma unei altercatii cu trei colegi. In jurul orei 07,36, politistii Sectiei 1 Urbana Timisoara au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca in apropierea Pietei 700 din centrul municipiului ar fi izbucnit o altercatie intre 3 persoane. In urma certei, un tanar a fost injunghiat.


Potrivit unor surse judiciare, in urma unor discutii aparute intre 2 baieti, o fata ar fi injunghiat, cu un obiect ascutit, unul dintre baieti, in  zona pieptului. La locul incidentului a venit o ambulanta SMURD, iar baiatul injunghiat in zona pieptului a fost dus de urgenta la Spitalul de Copiii din Timisoara.

Medicii spun ca minorul se afla in afara oricarui pericol, este constient si cooperant. Tanarul prezinta o plaga in zona pieptului de aproximativ 2-3 cm. Dupa cateva ore de la producerea incidentului, cei doi agresori ai adolescentului au fost identificati si ridicati de politisti chiar din incinta scolii in care acestia invata si dusi la sectia de politie pentru a fi audiati.

Agresorii sunt elevi in clasa a IX-a profesionala la Liceul Alimentar din Timisoara, iar victima are 16 ani si este elev la Liceul Energetic. Dupa cum a declarat Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timisoara, fata e de loc din localitatea Tormac si urma un program de consiliere psihologica in cadrul liceului, iar prietenul ei – in plasament.

Tanara ar putea fi exmatriculata pe o perioada determinata, totodata urmand sa-i fie scazuta nota la purtare. Profesorii spun ca adolescenta nu a creat probleme in trecut. In acest caz, politistii au intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente, urmand sa stabileasca imprejurarile in care s-a comis agresiune. (V.E.)

Leave a Reply