DOLIU printre pompierii din Timis! Un salvator militar de la Statia Deta a decedat la doar 47 de ani, in timp ce incerca sa repare o masina

Pompierii de la Statia Deta au anuntat ca unul dintre colegii lor si-a pierdut viata, la doar 47 de ani, in timp ce era in timpul liber si incerca sa repare o masina, iar autovehiculul s-a prabusit peste el. Acesta veste socanta a indoliat breasla pompierilor din Timis, mai cu seama ca Remus Ghilezan, pompierul militar care si-a pierdut viata, era extrem de apreciat in randul colegilor.


„In aceste clipe de adanca tristete, este foarte greu sa gasesti cuvintele potrivite, pentru ca nimic nu mai poate mangaia sufletul odata cu pierderea unei fiinte dragi. Ne rugam doar ca bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi, in mod special cei din familia colegului nostru, nemangaiati de tragica despartire.

Colegi, prieteni, camarazi, parinti, sotia si fiul sau il vor purta mereu in suflet si isi vor aminti cu drag momentele petrecute impreuna. Transmitem sincere condoleante familiei indoliate si colegilor nostri din cadrul Statiei de Pompieri Deta care au fost cei mai afectati de aceasta tragedie! Odihneste-te in pace, drag camarad! Vei fi in inimile salvatorilor timiseni pentru totdeauna!”, au transmis, joi, reprezentantii ISU Timis. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

Leave a Reply