Avocata Carmen Obarsanu, intimidata pentru a renunta la dosarul fetelor rapite din Caracal! VEZI ce i s-a intamplat in tren

Avocata din dosarul tragediei de la Caracal, Carmen Obarsanu, a fost intimidata in tren si suspecteaza faptul ca intamplarea aceasta are legatura cu dezvaluirile pe care le face despre cazul fetelor rapite. Aceasta a povestit pentru Antena 3 cum un barbat a dat buzna in cuseta in care se afla, desi acest lucru este interzis. Intre timp, apar noi informatii despre probe disparute din ancheta fetelor rapite de Gheorghe Dinca.


Carmen Obarsanu sustine ca episodul neplacut s-a intamplat intr-o perioada in care aceasta a aflat informatii foarte importante despre cazul tinerelor rapite din Caracal de Gheorghe Dinca. Mai multe locatii de pe telefonul Alexandrei au fost sterse, sustine avocata.

„La un transport pe care l-am facut catre Caracal, intr-o seara, am plecat la 9 si jumatate cu trenul privat din Timisoara. Am urcat in compartiment, m-am facut lejera. Era clasa intai, doua paturi, liber cel de sus.

Am adormit si ma trezisem dupa ora 12 noaptea, deci depasisem Caransebesul, cu un insotitor de tren care a spus ca este din alt vagon. A intrat peste mine. A adus un barbat strain, ma obliga sa il primesc sa doarma cu mine in compartimentul de clasa intai si am ripostat. L-am dat afara pe individ.

A mai venit inca un insotitor. Scandalul a fost circa jumatate de ora, doua reprize de scandal. Tipam la ei. Unul dintre cei doi insotitori tinea usa cu piciorul sa nu o inchid, ca sa poata intra acel barbat in compartiment.

O femeie era doua cabine mai incolo si imi facea semn sa tac din gura. Eu le spuneam ca ii voi reclama. Dupa jumatate de ora am reusit sa inchid usa si am auzit-o pe femeie cand spunea unui alt personaj ”asta este avocata de la Caracal”. (…)

Cand m-am intors de la proces in ziua urmatoare, am sesizat compania de transport privat. Mi s-a raspuns dupa o perioada de timp ca recunosc ceea ce s-a intamplat. Am aflat ca in continuare acel insotitor lucreaza. Ceea ce este foarte ciudat este prezenta acelei femei care se afla pe culoar si imi spunea sa tac din gura.

Femeia mi se parea cunoscuta. Momentul in care s-a intamplat este cand am inceput sa aflu mai multe amanunte despre dosar. Este vorba despre un raport de extractie din care rezulta ca telefonul Alexandrei a functionat dupa rapire. Ore in sir dupa rapire. S-au primit niste SMS-uri.

Deci celula care a prins acest telefon era identificabila. Insa, pe acest raport de extractie apare un lucru foarte ciudat. Locatiile telefonului Alexandrei, din data de 24 iulie 2019, sunt sterse, sunt ascunse. Telefonul Alexandrei a fost intr-o alta locatie decat asa-zisa padure.

Dosarul stagneaza, insa am la mine presa locala din care rezulta ca proxenetismul acolo este in floare legalizat. Este ziarul cu anuntul pentru escorte tinere.”, a povestit Carmen Obarsanu la Antena 3.

Sursa: antena3.ro

Leave a Reply