Consiliul de Administratie al Horticultura SA: Domnul Andrei Dragila are dreptul sa aplice toti pasii legali pe care-i considera necesari

Consiliul de Administratie al S.C. Horticultura S.A. Timisoara, societate a Primariei Timisoara, a emis un punct de vedere, dupa ce directorul demis al societatii, Andrei Dragila, a transmis presei un comunicat in care anunta ca va contesta in instanta decizia de inlaturare din functie si ca le va face plangeri penale tuturor celor „vinovati” de demiterea sa. Principala vizata, Anca Megan, presedinta CA Horticultura (foto).


Iata punctul de vedere al Consiliului de Administratie al SC Horticultura SA Timisoara:

Consiliul de Administratie nu are ca scop initierea unei dezbateri publice cu domnul Andrei Dragila, insa este necesar sa transmitem urmatoarele precizari:
– Domnul Andrei Dragila a fost revocat din functia de Director General in urma unei decizii unanime a membrilor CA, iar dansul a fost de fata la luarea acestei decizii in sedinta in care a fost votata, fiind participant in sedinta.
– Motivele revocarii au fost comunicate in extenso, iar decizia propriu zisa a fost transmisa in urmatoarea zi lucratoare catre toate partile interesate.
– Domnul Andrei Dragila are dreptul, in interes propriu, sa aplice toti pasii legali pe care ii considera necesari, la fel cum va face si Consiliul de Administratie pentru protejarea intereselor companiei si a angajatilor sai.
– Consiliul de Administratie are toata increderea ca se va realiza o tranzitie armonioasa si eficienta intre fostul director executiv si domnul Dan Rusu, director interimar.
– Consiliul de Administratie crede cu tarie ca este momentul sa facem un pas inainte spre modernizarea Horticultura si spre aplicarea unui stil de management modern, care sa raspunda nevoilor Timisoarei si timisorenilor, in pas cu vremurile in care traim. (I.P.)

Leave a Reply