Falimentul sistemelor de termoficare din Bucuresti si Timisoara, motiv pentru PSD sa iasa la atac impotriva USR. „Nerozie si impotenta administrativa”

PSD speculeaza politic frigul din casele bucurestenilor si timisorenilor, generat de problemele la retelele de termoficare, si iese la atac impotriva USR, care ar fi obtinut votul cetatenilor in baza unui discurs populist, care nu ar putea suplini „nerozia si impotenta administrativa” a primarilor din cele doua orase.


Dezastrul din Bucuresti si Timisoara in asigurarea incalzirii pe timp de iarna pentru cetateni este ilustrativ pentru incapacitatea manageriala a primarilor sustinuti de USR in administratia publica locala. Asemanarea dintre cele doua municipii in privinta problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc intamplatoare.

Si in Bucuresti, si in Timisoara, locuitorii sufera crunt de frig in case, scoli si spitale, pentru ca cei doi edili au intarziat nepermis de mult pregatirile de iarna sau pentru ca, din indolenta sau aroganta, au afectat grav finantarea serviciului public de termoficare.

In timp ce in Capitala Nicusor Dan a intarziat sa depuna in termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subventia la gigacalorie, la Timisoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru ca nu a achitat certificatele verzi.

Atat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, cat si primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, au obtinut votul cetatenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbarii clasei politice, care insa nu poate suplini nerozia si impotenta administrativa de care au dat dovada dupa ce s-au instalat in functiile de primar.

Nici macar promisiunea schimbarii clasei politice nu a fost onorata. In timp ce primarul din Bucuresti a intrat in atentia DNA din cauza unor probleme de coruptie, primarul din Timisoara nu a fost capabil nici pana in momentul de fata sa isi clarifice problema studiilor pe care pretindea ca le-a absolvit. Deci, esec pe toata linia!”, este mesajul devastator transmis de PSD. (I.P.)

One thought on “Falimentul sistemelor de termoficare din Bucuresti si Timisoara, motiv pentru PSD sa iasa la atac impotriva USR. „Nerozie si impotenta administrativa”

  1. Ipocrizia PSD este maximă, un faliment nu apare după un an jumate..cit are Fritz, falimentul peste tot în tara este datorat guvernelor PSD din ultimii 10 ani,asa fac psdeii,pirjolesc tot,se retrag și după un an arunca vina pe alții cind de fapt ei pirjolesc tara de 30 de ani,doar au fost în toate guvernele mai puțin alianță DA-4 ani.

Leave a Reply