IREAL! Si-a dus unchiul mort la oficiul postal pentru a-si „ridica” pensia. Un angajat a devenit suspicios si a chemat politia

Un barbat care efectiv a tarat cadavrul unchiului sau la oficiul postal pentru a-si incasa pensia a sustinut ca era convins ca acesta era in viata. Angajatii de la magazinul in care functioneaza oficiul postal, din County Carlow, Irlanda, au fost socati cand s-au trezit in fata cu cadavrul lui Peadar Doyle, 66 de ani, vineri dimineata, potrivit Irish Independent.


Politistii care investigheaza incidentul bizar spun ca Declan Haughney nu i-a provocat moartea unchiului sau, insa el se confrunta cu furia comunitatii.

Potrivit martorilor, Declan, de 40 de ani, era unul din cei doi barbati care sprijineau corpul lui Doyle de tejghea, cand un angajat a devenit suspicios si a intrebat daca acesta nu se simtea bine. Atunci, cei doi au spus ca Doyle tocmai facea un atac de cord si i-au lasat corpul la pamant.

Declan Haughney, care este acum acuzat ca a incercat sa-si fraudeze unchiul, a spus: „De ce as vrea sa-mi jefuiesc unchiul? Am 40 de ani, da, nu sunt un copil, nu sunt un tanar. Nu sunt omul acela care sa intre cu un om mort la oficiu pentru a-i lua banii”.

In aceeasi dimineata, mai devreme, Declan Haughney ar fi incercat sa ridice singur banii pensionarului, dar n-a avut succes. Angajatii i-au spus ca domnul Doyle trebuie sa-i ridice personal, iar nepotul s-a intors mai tarziu, carand cadavrul cu ajutorul unui prieten.

Declan Haughney crede ca este acuzat pe nedrept de o faradelege, pentru ca oamenii din oras stiu ca anterior a furat bani de la matusa lui.

Politia a confirmat ca nu exista dovezi care sa sugereze ca pensionarul a murit in circumstante suspecte, iar ancheta lor se concentreaza acum asupra modului in care a fost tratat cadavrul sau.

Intreaga comunitate regreta moartea lui Peadar Doyle, care a fost descris drept „un barbat si un vecin amabil”. Vecinii lui au declarat pentru Irish Independent ca sunt in „soc total” dupa tragedie.

„Nu vrem sa speculam despre ceea ce s-a intamplat, dar tot ce pot spune este ca este o zi foarte trista si un soc pentru noi”, a spus un vecin.

Un purtator de cuvant al politiei a confirmat ca autopsia a fost incheiata, dar rezultatele nu sunt facute publice din motive operationale. „Politia investigheaza toate circumstantele in care cadavrul unui barbat a fost dus intr-un sediu comercial din zona Carlow, in dimineata zilei de vineri, 21 ianuarie 2022”. (I.P.)

Leave a Reply