Iulius Town Timisoara „Face cinste in Foodcourt!” cu delicii din bucataria internationala si traditionala (P)

Mancarea este, cu siguranta, unul din lucrurile care ne fac sa ne simtim bine, tocmai de aceea a devenit atat de popular termenul de „comfort food”. Asa ca, pentru o „doza de bine si bun” esti asteptat in foodcourt Iulius Town, fie ca vrei sa te rasfeti cu o pizza sau un burger, cu mancare romaneasca moderna sau preparate traditionale, cu paste ca la Roma sau cu deserturi delicioase. Mai mult decat atat, „Facem cinste in Foodcourt! 3+1″isoara  si poti descoperi pe www.iuliustown.ro cum beneficiezi de oferta.


In tot ce te inconjoara, fara sa stii, faci cunostinta cu oameni pasionati si talentati. Astfel sunt si bucatarii de la restaurantele din foodcourt Iulius Town, care te intampina, zi de zi, cu dish-uri preparate ireprosabil si in tendinte cu gastronomia actuala. Mai mult decat atat, Iulius Town face cinste cu o masa in foodcourt, iar la 3 mese servite, pe a 4-a o primesti gratis.

De luni pana vineri, pana pe 25 februarie 2022, indiferent daca alegi burgeri suculenti, preparate orientale, bucate traditionale, paste delicioase, specialitati grecesti sau bauturi care sa-ti dea un boost de energie, poti beneficia de oferta Iulius Town.

Este simplu! De fiecare data cand cumperi mancare de minimum 20 lei de la una din locatiile din foodcourt-ul Iulius Town si iei masa fie in interior, fie pe terasa sau preferi mancarea la pachet, pastreaza bonul si stampileaza-ti cardul de fidelitate la Centrul de Premiere (situat in zona foodcourt)! La 3 stampile, returnezi cardul si primesti un voucher la unul din restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town. Regulamentul poate fi consultat pe  www.iuliustown.ro.

Ti-e pofta de ceva bun? Vino in Foodcourt Iulius Town,  bucura-te de oferta 3+1, dar si de o calatorie a simturilor, in care papilele tale gustative vor fi rasfatate la maximum. (I.P.)

Leave a Reply