Finala incredibila la Australian Open! Rafael Nadal a castigat meciul cu rusul Daniil Medvedev, dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi

Meci fantastic la in finala Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Spaniolul Rafael Nadal (nr. 6 ATP) a castigat meciul jucat impotriva rusului Daniil Medvedev (nr. 2 ATP), chiar daca a revenit in circuitul de tenis, dupa patru luni de absenta, in urma unei interventii chirurgicale, iar in decembrie 2021 a fost testat pozitiv la coronavirus.


Este pentru pentru prima oara, la Australian Open, cand un jucator, in finala, revine dupa 2-0. Rafael Nadal a fost condus cu 2-0 la seturi, dar a demonstrat din nou ca este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din istorie si a revenit incredibil.

Rafael Nadal și-a trecut în cont cel de-al doilea titlu de la Australian Open și al 21-lea de Grand Slam, performanta cu care i-a depasit pe Novak Djokovic si Roger Federer, dupa ce, azi, l-a invins în cinci seturi pe Daniil Medvedev, principal favorit dupa expulzarea lui Nole din Australia.

Confruntarea epica dintre iberic si rus a durat 5 ore și 24 de minute, iar scorul final a fost 2-6, (5)6-7, 6-4, 6-4, 7-5. Reamintim ca, in finala de anul trecut de la Australian Open, Daniil Medvedev a fost invins de Novak Djokovic. (C.R.)

Leave a Reply