Primele masuri in cazul politistului de la IPJ Teleorman care a furat masina unui curier si a condus sub influenta alcoolului si a drogurilor. Agentul este si diacon la o manastire

Inspectoratul de Politiei al Judetului Teleorman a anuntat primele masuri luate in cazul politistului Ionut Gabriel Ciobanu, 27 de ani, din Alexandria, care a furat masina unui curier si a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a substantelor interzise.


Agentul, care este absolvent de Teologie, iar in timpul liber ar fi si diacon la o biserica, i-a fost retras dreptul de a mai purta si folosi armamentul din dotare si va indeplini atributii pe linie administrativa pana la finalizarea cercetarilor in acest caz. 

Politia Teleorman a transmis, luni, ca urmare a evenimentului de sambata, privind furtul unui autoturism de catre un politist din cadrul Politiei Municipiului Alexandria, ca probele de sange prelevate de la politist au fost inaintate Institutului de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pentru prelucrare. Surse judiciare au dezvaluit ca testul rapid de saliva ar fi iesit pozitiv pentru heroina.

„Avand in vedere gravitatea evenimentului prin care politistului i s-a retras dreptul de a mai purta si folosi armamentul din dotare, pana la finalizarea cercetarilor si clarificarea situatiei, politistul va indeplini atributii pe linie administrativa in cadrul structurii din care face parte, fara a desfasura activitati de patrulare sau alte activitati operative care impun relationarea cu cetatenii”, a transmis Politia Teleorman.

Agentul de la Politia Alexandria, judetul Teleorman, este cercetat dupa ce ar fi furat masina unei firme. Acesta era baut si sub influenta unor substante psihoactive. Politistul a fost depistat in localitatea Nanov. In urma testarii, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat si a iesit pozitiv la substante psihoactive. IPJ Teleorman a intocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenta unor substante interzise si furt calificat.

Agentul din Teleorman este, in timpul liber, si diacon la Manastirea Crangu. Deocamdata, nu e clar daca va mai fi primit la lacasul de cult, dupa incidentul de sambata. (V.E.)

Sursa foto: Impact News 24

Leave a Reply