Scandal in clubul de manele Tabaco din Timisoara! Interlopul Tudor Stoiti, retinut de politisti, dupa ce l-a agresat pe patronul localului, Atef Hammad

Clubul de manele Tabaco din Complexul Studentesc Timisoara a fost distrus partial, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui scandal provocat de doi interlopi. Este vorba despre Tudor Stoiti si Alex Cojocaru, care s-au rafuit cu toata lumea, inclusiv cu patronul localului, medicul sirian Atef Hammad.


Acesta s-a „inarmat” cu o crosa de golf, pe care a folosit-o pentru a se apara, insa nu a fost suficient in fata fortei brute a celor doi batausi.

Potrivit martorilor, una dintre victimele violentelor la care s-au dedat cei doi interlopi a fost Vasile Adumitroaie, fost campion national la box, despre care se spune ca ar avea ambele picioare fracturate.

„N-a fost o incaerare generala, dupa cum s-a tot vorbit, ci despre o rafuiala intre cateva persoane, vreo cinci sau sase. Cel mai violent a fost Tudor Stoiti, care a avut o disputa cu patronul clubului. Dupa cum se vede si pe filmare, Atef Hammad s-a inarmat cu o crosa de golf, cu care loveste in dreapta si in stanga, chiar si pe o fata, insa este pus la punct de cei doi agresori. Cel mai „sifonat” se pare ca a iesit Vasile Adumitroaie, care era tot pe jos. Unii martori spun ca ar avea picioarele rupte, inca nu se stie exact”, ne-a dezvaluit un martor ocular.

Politia a intervenit si i-a retinut pe Tudor Stoiti si Alex Cojocaru, care vor fi prezentati judecatorilor pentru emiterea unor mandate de arestare pe 30 de zile.

„Politistii Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie judetean Timis au retinut doi barbati, de 32 si 35 de ani, banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cei in cauza au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul  Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

La data de 30 ianuarie a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii Serviciului Investigatii Criminale, au identificat doi barbati, de 32 si 35 de ani, banuiti de savarsirea infractiuniilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

In fapt, in data in data de 30 ianuarie, cei doi barbati, in timp ce se aflau intr-o societate comerciala, situata pe strada Socrates din municipiul Timisoara, ar fi agresat fizic alti doi barbati, de 32 si 61 de ani.

Barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis”, ne-a transmis subinspectorul Andreia Jerdea, purtatorul de cuvant al IPJ Timis. (V.E.)

UPDATE: Fata de cei doi interlopi, procurorul de caz a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Leave a Reply