Scandal in AUR! Se vehiculeaza excluderea din partid a copresedintelui George Simion. „NU ma da nimeni afara din AUR, poate ii dau eu pe ei!”

Este scandal intre liderii AUR, in culise fluturandu-se amenintari cu excluderi la cel mai inalt nivel. Copresedintele formatiunii, George Simion, a postat joi pe Facebook un mesaj, fara a explica pe cine vizeaza.


“NU ma da nimeni afara din AUR, poate ii dau eu pe ei. NU voi denigra niciodata alt patriot si calea noastra e una singura: UNIREA FACE PUTEREA!”, a este mesajul enigmatic postat de George Simion pe Facebook.

Postarea vine in contextul in care in spatiul public a aparut informatia ca ceilalti doi lideri ai AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, ar vrea sa ii ia lui Simion functia de copresedinte.

Asta din cauza sustinerii de catre George Simion a lui Calin Georgescu, caruia i-a propus functia de presedinte de onoare al partidului, iar acesta a acceptat.

AUR are un sistem de conducere colectiv, George Simion si Claudiu Tarziu fiind copresedinti, iar Sorin Lavric este presedinele Senatului. Acum, Claudiu Tarziu si Sorin Lavric ar vrea sa-l excluda pe George Simion din procesul de decizie.

De asemenea, Tarziu si Lavric ar fi nemultumiti de dorinta lui Simion de a-l duce in partid pe europarlamentarul Cristian Terhes, informeaza Flux24.

Tarziu si Lavric ar dori sa ia decizia in Consiliul Presedintilor AUR format din cei doi si George Simion, unde au majoritatea de 2 la 1.

UPDATE: Claudiu Tarziu a negat ca la varful partidului ar fi un comflict. 

„Mai multe publicatii au preluat si distribuit o minciuna ticluita in laboratoare oculte: ca eu, in calitate de co-presedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor, si colegul Sorin Lavric, presedinte al Senatului AUR, am incerca sa-l debarcam din functie si chiar sa-l excludem din partid pe George Simion, copresedinte al partidului.

Este un fals si o ticalosie, menite sa ne dezbine. Ca de obicei, cei care ne vor raul, pentru ca vor raul tarii, isi dau arama pe fata, fara sa vrea. Le transmit sa nu se mai chinuie sa ne strice unitatea si astfel sa ne infringa, fiindca nu vor izbuti. Eu voi lupta umar la umar cu George Simion si Sorin Lavric, asa cum le sade bine fratilor, pina la capat” a transmis acesta. (M.I.)

Leave a Reply