Aplicatia Fidelity te rasplateste cu puncte duble si premii la cumparaturi, iar Tom si Jerry te asteapta la Iulius Town Timisoara, in acest weekend (P)

Dubla distractie la shopping pentru cei mai mari, Tom & Jerry vin sa se intalneasca cu cei mici si surprize pentru nostalgici, in acest weekend la Iulius Town Timisoara. Punctele de fidelitate se dubleaza in perioada 3 – 6 februarie 2022, in portofelul tau virtual by Iulius Mall, iar sesiunea de cumparaturi devine mai interesanta ca niciodata.


Stii deja ca iti rasplatim fidelitatea prin intermediul aplicatiei Fidelity by Iulius Mall, care iti returneaza 5% din valoarea cumparaturilor facute in magazinele tale preferate. Weekend-ul acesta, pana duminica, 6 februarie, primesti puncte duble la sesiunile de cumparaturi si poti castiga premii pe loc.

Cum aduni punctele in aplicatia Fidelity?  Mergi cu bonurile la Centru Info si scaneaza codul unic din aplicatia „Fidelity by Iulius Mall”, pe care o poti descarca din App Store sau Google Play, iar 5% din valoarea bonurilor iti intra automat in portofelul virtual.

In functie de pragul de puncte pe care il atingi, poti primi vouchere la cafenele, restaurante din foodcourt, magazine si cecuri cadou. Afla mai multe detalii despre premii, accesand site-ul Iulius Town!

Au castigat sapte premii Oscar, la inceput se numeau Jasper si Jinx, iar in urma unui concurs si-au primit numele dupa care ii striga toti copiii de pe mapamond. Tom si Jerry vin in Iulius Town, sambata si duminica, 5 – 6 februarie, in intervalul orar 12 – 14 si 17 – 20. Intalnirea cu cele mai iubite personaje va avea loc in zona Atrium, demisol.

Distractia continua si in weekend-urile urmatoare, cand vor veni Mickey si Minnie Mouse, Spiderman si Hulk, dar si alte personaje indragite.

Vineri, 4 februarie, cinefilii au parte de o surpriza. Bogdan Apetri, Ioana Bugarin si Emanuel Parvu vin de la ora 19:30, in Iulius Mall, la Cinema City, unde va avea loc avanpremiera filmului „Miracol”. Vino si tu sa afli povestea personajului Cristina Tofan, dar si detalii din culise!

Pasionatii de trecut sunt asteptati si ei in Iulius Town, unde vor putea descoperiri piese de colectie si nu numai. Afla povestile anticarilor, care vor fi prezenti la Iulius Expo, zona de targuri si expozitii de la etajul Iulius Mall, in perioada 4 – 6 februarie 2022! (I.P.)

Leave a Reply