Forum de afaceri Romania – Israel in domeniul agriculturii. CCIA Timis invita firmele banatene sa-si gaseasca parteneri de afaceri in Israel (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Ambasada Statului Israel in Romania invita firmele timisene, la sfarsitul lunii martie, sa participe la un Forum de Afaceri on-line in domeniul agriculturii, cu focus pe solutii inovative de agro-tehnologie provenite din Israel – managementul apei, sisteme de irigatii, sere, tehnologii de crestere a animalelor, ferme de lapte.


In Israel, agricultura este importanta in ciuda conditiilor climatice nefavorabile si a deficientei de apa, in special datorita legaturii si originii sale inovatoare. Este o agricultura specializata in produse cu valoare adaugata ridicata si produse extrem de tehnice.

Forumul de afaceri in domeniul agriculturii este cel de-al doilea eveniment sectorial, dupa cel din decembrie, dedicat sectorului medical, organizate in parteneriat ca urmare a vizitei la CCIA Timis a E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel in Romania, si a doamnei Bareket Knafo, sefa Misiunii Economice si Comerciale israeliene in Romania.

Participarea la eveniment este gratuita pentru firmele membre ale CCIA Timis.

Evenimentul se va desfasura pe platforma ZOOM. Ulterior inregistrarii, participantii vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail impreuna cu instructiunile de conectare. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare si confirmari de participare: e-mail: office@cciat.ro, lbarbu@cciat.ro, sau la tel. 0372 185 285, 0720 042 473 – Laura Barbu, consultant cameral.

Leave a Reply