Flash Cash la Iulius Town Timisoara! Fii printre primii 250 de clienti ai zilei si vei fi rasplatit! (P)

Ne apropiem cu pasi siguri de primavara, iar asta inseamna noi experiente de care trebuie sa te bucuri asa cum trebuie. Iulius Town este alaturi de tine cu super promotii. Pana pe 9 februarie 2022, are loc campania fulger Flash Cash, unde primesti premii garantat la cumparaturi, iar in foodcourt ai parte de surprize delicioase toata luna.


Saptamana aceasta a inceput Flash Cash la Iulius Town Timisoara, iar premiile sunt „actorii principali”. Timp de trei zile, de luni, pana miercuri, in perioada 7 – 9 februarie, esti premiat pe loc la cumparaturi.

Fie ca alegi sa iti achizitionezi articole calduroase, cadouri pentru cei dragi, produse de make-up sau vei da un refresh garderobei tale, asigura-te ca ai trecut pe lista de „must have” toate piesele de care ai nevoie.

Daca vii la centrul de premiere de la parterul Iulius Town cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumparaturi de minimum 300 de lei, primesti instant un cec cadou in valoare de 50 de lei.

Zilnic, pe toata perioada campaniei, primii 250 de clienti vor primi premii pe loc, asa ca trebuie sa te grabesti! Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Dupa sesiunea de shopping, poti sa treci si prin foodcourt, unde iti facem cinste, de luni pana vineri, in intervalul orar 12 – 20. Daca cumperi mancare de minimum 20 lei de la una din locatiile din foodcourt-ul Iulius Town si iei masa fie in interior, fie pe terasa sau preferi mancarea la pachet, pastreaza bonul si stampileaza-ti cardul de fidelitate la Centrul de Premiere (situat in zona foodcourt)!

La 3 stampile, returnezi cardul si primesti un voucher la unul din restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town. Regulamentul poate fi consultat pe  www.iuliustown.ro. (I.P.)

Leave a Reply