DOLIU in presa timisoreana! Jurnalistul Marius Horescu a decedat. „A plecat mult prea repede intr-o stea”, este anuntul trist al fostilor colegi de la Renasterea Banateana

O veste cumplita ne-a parvenit astazi in zori: Marius Horescu, cel care ne-a fost coleg in redactia cotidianului ”Renasterea banateana”, in perioada 2011-2016, dupa o lunga cariera jurnalistica la saptamanalul ”Agenda” si, mai apoi, la site-ul tion.ro, a plecat mult prea devreme intr-o stea.


Ar fi prea putin daca am spune ca a fost un gazetar de talent, desi a fost. Ar fi, iarasi, prea putin daca am zice ca a fost un suflet mare, desi a fost, incontestabil, si asta. Cu totii i-am pretuit inteligenta, sarmul, cultura, irezistibilul umor cu care stia sa alunge mohorala unei zile terne, oarecare, sau cuta dintre sprancenele unui confrate.

Ne vor lipsi toate acestea, ne va lipsi el, Marius al nostru. Noi, fosti colegi, unii si prieteni, si cititorii care-si amintesc articolele lui scrise cu har – l-am pierdut. Si l-a revendicat Bunul Dumnezeu, sa aiba cine sa-i redacteze materialele la biroul de presa din Ceruri si cu cine sa stea la o cafea, la sueta.

Ramas bun, Marius Horescu, drum lin in lumina, iar mamei, sotiei si fiului tau, un gand de imbarbatare de la noi toti!

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu sunt asteptati, marti, cu incepere de la ora 17, la Casa Funerara ”Memorial” de pe strada Iulian Grozescu nr. 16.

Inmormantarea va avea loc miercuri, 9 februarie, la ora 13, la Cimitirul din Calea Buziasului.

Sincere condoleante familiei indurerate. (I.P.)

Sursa: renasterea.ro

Leave a Reply