La Iulius Town Timisoara sarbatorim iubirea cu daruri inedite de la Targul Cadourilor de Valentine’s Day (P)

Inspiratia pentru cadoul perfect o gasesti la Targul Cadourilor de Valentine’s Day din zona Iulius Expo de la Iulius Town. Iubirea pluteste in aer, la propriu, in Iulius Town, unde Cupidon va imparti baloane in forma de inima, iar indragostitii pot sa isi surprinda iubirea intr-o imagine. Cei mici sunt asteptati sa faca cunostinta cu cel mai indragit cuplu din desenele animate: Mickey & Minnie Mouse.


In perioada 11 – 14 februarie 2022, indragostitii pot gasi darul perfect pentru sufletul lor pereche la Targul Cadourilor de Valentine’s Day din zona Iulius Expo de la etajul Iulius Mall.

Decoratiuni, lumanari parfumate si aranjamente florale pentru o atmosfera boema, bijuterii pentru un plus de stralucire, parfumuri cu miresme spectaculoase sunt cateva dintre ideile pe care le vei descoperi la Targul Cadourilor de Valentine’s Day.

Iti planuiesti nunta si nu stii care sunt cele mai noi tendinte? In zona Iulius Expo poti sa vorbesti cu specialisti in organizarea evenimentelor si sa stabilesti detaliile pentru o nunta de vis.

Daca vrei un plus de autenticitate pentru evenimentul special din viata ta, in cadrul Targul Cadourilor de Valentine`s Day poti sa descoperi cabina Selfie 360.

Si Cupidon va fi prezent in Atriumul Iulius Town si va imparti baloane sub forma de inima, in perioada 12 – 14 februarie, in intervalul orar 17 – 20.

Amintirile frumoase merita sa fie pastrate, atat in suflet, cat si in albumul foto. La Iulius Town, in perioada 12 – 14 februarie 2022, in intervalul orar 12 – 22, poti sa vii impreuna cu jumatatea ta sa va surprindeti iubirea intr-o imagine, la photocorner-ul din Atrium. Indragostitii vor primi cadou imaginile printate.

Cea mai simpatica pereche din universul desenelor animate va fi si ea prezenta in Iulius Town, unde se va juca cu toti copiii. Mickey si Minnie Mouse ii asteapta pe cei mici sambata si duminica, 12 – 13 februarie, in intervalul orar 12 – 14 si 17 – 20, in Atrium. (I.P.)

Leave a Reply