Firmele timisene, invitate sa viziteze ARTOZYMA si DETROP BOUTIQUE, doua targuri internationale din Salonic, Grecia (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial si al HELEXPO Salonic, invita firmele timisene sa participe in calitate de vizitatori la Targurile Internationale pentru Industria Alimentara ARTOZYMA si DETROP BOUTIQUE, in perioada 2 – 4 aprilie 2022, la Salonic, Grecia.


Aflat la cea de-a 10-a editie, Targul International ARTOZYMA (produse de panificatie, cofetarie, patiserie, produse semi preparate, echipamente) este cel mai important eveniment de profil din Balcani si sud-estul Europei organizat de Centrul International HELEXPO Salonic concomitent cu Targul International DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, bauturi, utilaje, echipamente de ambalare) ajuns  in acest an la cea de-a 30-a editie.

Mai multe informatii despre expozitie, firme expozante si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://artozyma.helexpo.gr/en si http://detropboutique.helexpo.gr/en.

Prin «Hosted Buyers Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum si organizarea intalnirilor B2B in cadrul expozitiei.

Biroul Economic si Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Participarea este conditionata de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de imbolnavire.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT) si 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Companiile care identifica posibili parteneri in randul firmelor expozante dar care nu pot participa fizic din diverse motive, pot fi reprezentate de catre CCIA Timis pe baza unei prezentari a firmei /oferta de colaborare transmisa in prealabil.

Termen de inscriere: 21 februarie 2022

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere: Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro; Persoana de contact: Cristina Coroian, consultant cameral. (I.P.)

Leave a Reply