CCIA Timis: Sesiune de informare a agentilor economici privind legislatia muncii (P)

Programul CCIA Timis pentru anul 2022 de informare a agentilor economici cu privire la reglementari europene si nationale in diferite sectoare de activitate, organizat in colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, debuteaza cu un seminar de instruire a angajatorilor privind modul de aplicare a noilor acte normative din domeniul legislatiei muncii intrate in vigoare in 2022.


Evenimentul este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Munca Timis si are loc in data de 16 februarie 2022, ora 10,30.

Vor fi abordate urmatoarele teme:

Modificari ale CODULUI MUNCII;

Reglementari privind SECURITATEA SI SANATATEA IN MUNCA, in mod deosebit ACCIDENTELE DE MUNCA;

Versiunea 6.0.8. a aplicatiei REVISAL. Inregistrarea corecta in aplicatie a contractelor individuale de munca conform O.U.G. nr.132/2020.

Seminarul este sustinut de specialisti ai ITM Timis:       

  • Pavel Kasai, inspector sef

  • Ileana Mogosanu, inspector sef adjunct Relatii de Munca

  • Anton Francisc Szasz, inspector sef adjunct Securitate si Sanatate in Munca

  • Natalia Enii, Expert IT

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platforma gratuita pentru participanti, care nu necesita crearea unui cont. Participantii vor avea nevoie de un laptop, tableta sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon.

Participarea la eveniment este GRATUITA pentru membrii CCIAT.

Taxa de participare pentru nemembri: 150 lei + TVA.

Inregistrarea la seminar se face accesând linkul:

https://zoom.us/meeting/register/tJcod-qgqzstHNNHWpcdw55IT2_T0xOrzgJG

Dupa inregistrare, participantii vor primi un e-mail de confirmare cu informatii privind accesul la eveniment. Link-ul primit se acceseaza la data si ora seminarului. (I.P.)

NOTA: Detalii suplimentare la tel. 0720 042 473 sau 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu, Departament Relatii Economice cu Mediul de Afaceri.

Leave a Reply