CCIA Timis: Proiect adresat angajatilor din IMM-urile Regiunii Vest, la final. Conferinta de incheiere, in 17 februarie (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de lider de proiect, Universitatea Politehnica Timisoara si S.C. Expert Consulting SRL – parteneri, anunta finalizarea Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, finantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa Prioritara 3: “Locuri de munca pentru toti”.


Conferinta de incheiere a proiectului are loc in data de 17 februarie 2022, cu incepere de la ora 12, pe platforma ZOOM.

Inregistrarea se face accesand linkul:

https://us04web.zoom.us/j/77332310697?pwd=b-oF4qL04WFhB-NViAO21lqQKLRN4C.1.

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai partenerilor, angajati care au participat la cursurile de formare profesionala de initiere, calificare/recalificare, perfectionare si specializare, lectori, companii care au beneficiat de asistenta in elaborarea si implementarea de strategii de dezvoltare a resursei umane proprii, mass-media.

Proiectul s-a adresat angajatilor din IMM-uri din Regiunea Vest care isi desfasoara activitatea in unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC (Strategia Nationala pentru Competitivitate) si SNCDI (Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2021-2027).

Obiectivul prioritar al proiectului a vizat facilitarea accesului angajatilor la programe de formare profesionala care sa conduca la imbunatatirea statutului profesional si a conditiilor de munca si, in consecinta, la cresterea competitivitatii firmelor.

Efectul pozitiv, pe termen lung, consta in crearea unei mase critice in populatia angajata din Regiunea Vest calificata, perfectionata si specializata care sa asigure, in perioada post implementare, un climat concurential potrivit obiectivelor de dezvoltare regionala asumate si o preocupare reala pentru dezvoltarea personala si a unei atitudini pozitive fata de munca.

Informatii suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – expert promovare.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. (I.P.)

Leave a Reply