Traficanti de cannabis, urmariti pe strada si imobilizati de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara

Un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, aflat in serviciul de patrulare, a identificat doi barbati, de 21, respectiv 38 de ani, avand materie vegetala asupra lor.


Barbatii se plimbau linistiti, iar in momentul in care au observat autospeciala jandarmilor au luat-o la fuga. Surprinsi de gestul celor doi, jandarmii au pornit in urmarirea acestora pe strazi, somandu-i si, in final, imobilizandu-i, pentru ca in final sa descopere motivul pentru care fugeau de oamenii legii.

Aveau asupra lor doua pungute ce contineau substanta vegetala cu miros intepator, de culoare verde-olive. Jandarmii i-au condus ulterior la sectia de politie, pentru continuarea cercetarilor.

Doua ore mai tarziu, alt barbat de 38 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a repetat gestul. Prins de jandarmi si condus la sectia de politie dupa refuzul de a fi perchezitionat, a fost gasit avand asupra sa un intreg arsenal: cutit, tutun, muguri de plante verde-olive cu miros intepator, foite si filtre.

Cercetarile continua si in cazul acestuia. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, Relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply