Restaurantul Nuba din Iulius Town a adus la Timisoara bucataria fusion internationala si experientele dinner party in weekend (P)

Nuba Town este cel mai nou concept de restaurant de la Iulius Town si le ofera timisorenilor experiente de top. Clientii se pot bucura de cele mai savuroase mancaruri, care ridica arta culinara la arta de a trai intens fiecare clipa, un design remarcabil si prezenta periodica a artistilor apreciati. Aici, atmosfera vibranta se imbina cu relaxarea, iar muzica cu gastronomia, totul pentru a da vietii un gust bun.


De curand, printre destinatiile de food & beverage din ansamblul Iulius Town se afla si restaurantul Nuba Town, care le ofera timisorenilor o incursiune culinara in bucataria internationala fusion contemporana.

Noua locatie este situata in incinta Iulius Mall, cu vedere spre Iulius Gardens si le ofera gurmanzilor posibilitatea sa porneasca intr-o calatorie gastronomica, incepand cu un mic dejun delicios, continuand cu pranzul si incheind cu fine dining pentru a se bucura  de o „poveste” a timpurilor in care traim.

La Nuba Town, ospitalitatea se regaseste in cele mai mici detalii: un zambet de intampinare, simetrie in aranjarea mesei, o recomandare facuta cu incredere, un pahar mereu plin sau rapiditatea cu care vine desertul.

Meniul este ca o harta care ii va ghida pe clienti spre ingredinte din mai multe colturi ale lumii pentru un start potrivit la inceputul zilei, un pranz savuros sau pentru o seara frumoasa petrecuta alaturi de prieteni. Indiferent de zi sau ora, Nuba Town ofera cu fiecare vizita o experienta, iar de toate acestea are grija o echipa energica si prietenoasa, ce se adapteaza constant la dinamica si preferintele consumatorilor.

Complexitate, dinamism si eleganta sunt cuvintele care reprezinta Nuba Town, o locatie cu puternice accente de life-style si care reuneste atat zona de cafenea, restaurant, cat si entertainment. Astfel, in fiecare saptamana clientii au parte de noi surprize, dar de fiecare data de aceeasi atmosfera excelenta.

Grupul Nuba a fost lansat in anul 2015 si, in prezent, are locatii si in Bucuresti, Mamaia si Iasi. (I.P.)

Leave a Reply