La Iulius Town Timisoara, primavara incepe cu martisoare handmade, povesti de iubire si premii surpriza (I.P.)

Doar cateva zile ne mai despart de primavara calendaristica, iar unul dintre cele mai frumoase obiceiuri ale romanilor este daruirea de martisoare. Acest snur rasucit din fire albe si rosii are o putere aparte si ne incarca de fiecare data cu bucurie si cu un altfel de tonus, indiferent ca il oferim sau il primim. Devenim mai veseli, mai optimisti, gata sa deschidem usile acestui frumos anotimp.


Iar pana pe 1 martie 2022, artizanii te asteapta in Iulius Town sa descoperi o colectie variata si colorata de martisoare, in zona Iulius Expo, numai bune de oferit celor dragi.

Traditia martisorului e veche de cand lumea, dar acest simbol al lunii martie a evoluat de-a lungul timpului, astfel ca s-a trecut de la snurul simplu, martisorul metalic infatisand diferite figurine sau martisorul facut manual din diverse materiale si pana la o multitudine de creatii spectaculoase.

Artizanii s-au pregatit cum se cuvine si in acest an si te asteapta la Iulius Town de vineri, 25 februarie, pana marti, 1 martie 2022, cu martisoare inedite, cu multa voie buna. Ai oportunitatea sa admiri si sa achizitionezi obiecte si accesorii ce pot deveni martisorul perfect pentru cei pe care-i pretuiesti.

Astfel, in zona Iulius Expo, etaj Iulius Mall are loc un eveniment care aduce un strop de culoare la cumpana dintre anotimpuri, iar cei 40 de expozanti s-au pregatit cu martisoare realizate manual, din piele, lemn, flori presate, din fimo, pictate sau cu motive traditionale, dar au si bijuterii, decoratiuni, articole pentru copii si alte surprize spectaculoase.

Totodata, sambata si duminica, fanii Transformers, dar si cei mici pot sa-i intalneasca pe Bumblebee si Megatron in zona Iulius Expo. Intre orele 12 – 14 si 17 – 20, cei doi roboti, de 2,7 metri inaltime fiecare, vor interactiona cu vizitatorii si sunt pregatiti pentru fotografii creative. 

Tot acesta este si ultimul weekend in care mai poti vizita expozitia „Povesti de iubire din jurul lumii”, unde inca mai poti sa descoperi istorisiri de dragoste seducatoare, dovezi de iubire si informatii despre cum decurge arta seductiei si jocul amorului in toata lumea, cu pornire din istoria intima a Romaniei. Iar daca faci cumparaturi, nu uita de campania „All You Need is Love & Shopping” si castiga premii! Consulta regulamentul pe site-ul Iulius Town Timisoara!

Alege martisorul perfect pentru persoana draga, la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply