Un fost judecator din Timisoara, blestem online la adresa dictatorului Vladimir Putin. „Sa te bata Dumnezeu, asa cum meriti si cum iti dorim cu totii!”

Fostul judecator timisorean Sorin Gheorghisan, actualmente avocat in Baroul Cars-Severin, a comentat in stil propriu razboiul de la granitele Romaniei, invazia Ucrainei de catre armata Rusiei, si nu a ezitat sa-i transmita un blestem online dictatorului Vladimir Putin.


Desi recunoaste ca nu este avizat sa-si dea cu parerea despre razboiul din Ucraina, fostul judecator de la Judecatoria Timisoara, recunoscut pentru duritatea interventiilor sale in spatiul public, spune ca nimeni si nimic nu-i da dreptul dictatorului de la Kremlin sa ucida oam,eni nevinovati.

“Probabil sunt ultimul avizat de a face comentarii. Nu am calificarea necesara si nu mi-o asum. Ce stiu sigur, insa, este realitatea ca NIMENI si NIMIC pe lumea asta nu-ti da dreptul sa versi deliberat lacrimi amare pe obrazul copiilor, al mamelor, al batranilor, al nostru, al tuturor oamenilor “de bine” si nevinovati, numai pentru ca tu, in paranoia ta, TU POTI sa faci asta si vrei sa-ti satisfaci o vanitate bolnava. Nu am fost vreodata un credincios religios, insa nu ma pot abtine: Sa te bata Dumnezeu, Vladimir Putin, asa cum meriti si cum iti dorim cu totii! (si-mi asum responsabilitatea de a dori raul NECESAR)”, este mesajul distrugator postat pe Facebook de Sorin Gheorghisan. (G.I.)

Leave a Reply