Planuieste cel mai important eveniment din viata ta, la Iulius Congress Hall. Cadoul nostru la inceput de drum: verighetele voastre (P)

Organizarea unei nunti este o experienta unica ce te umple de emotie si bucurie. La Iulius Congress Hall am pregatit verighetele pentru marele eveniment, dar am amenajat si salile pentru ca ziua voastra speciala sa fie exact cum ati visat. „Momentele unice merita un loc unic”, iar acela este Iulius Congress Hall.


Daca tu si jumatatea ta decideti sa celebrati marele eveniment in una dintre cele trei sali rafinate de la Iulius Congress Hall, veti beneficia de o nunta intr-un decor elegant si stilat.

Totodata, primele 36 de cupluri care aleg sa isi uneasca destinele la Iulius Congress Hall si incheie un contract in perioada martie – decembrie 2022, vor primi un cadou din partea noastra. Nunta poate sa aiba loc  loc in intervalul martie 2022 – decembrie 2023. Viitorii miri vor beneficia de un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat in magazinul de bijuterii Sabrini din Iulius Town.

Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia verighetelor mult visate? Sa inchei contractul in perioada martie – decembrie 2022, sa te asiguri ca nunta ta va fi intr-o zi  de duminica si ca ai minumum 80 de invitati la petrecere. Afla mai multe accesand regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

Situat intr-un ansamblu urbanistic unic ce ofera multiple facilitati, inclusiv o gradina superba, Iulius Congress Hall este locul ideal pentru o nunta de neuitat. Datorita rafinamentul salilor deosebite, adevarate bijuterii arhitecturale, petrecerile gazduite la Congress Hall poarta amprenta elegantei.

Pentru evenimentele private, Sala Verdi are o capacitate de 150 de persoane, Mozart poate gazdui o petrecere de pana la 130 de participanti, iar Strauss dispune de 150 de locuri. Daca aveti o familie numeroasa, puteti opta sa uniti sala Mozart cu Strauss, avand astfel spatiu pentru 300 de persoane.

Iulius Congress Hall poate gazdui si botezuri, banchete, majorate, conferinte si alte evenimente corporate.

Nu uitati: momentele unice merita un loc unic, la Iulius Congress Hall! (I.P.)

Leave a Reply