Cadoul ideal de Ziua Femeii il gasesti la Targul de 8 Martie din Iulius Town Timisoara (P)

Luna martie este cea mai frumoasa perioada in care poti sa iti arati pretuirea si dragostea fata de mama, iubita, prietena cea mai buna si fata de toate femeile dragi din viata ta. Si pentru ca 8 Martie se apropie si cu siguranta te afli in cautarea cadoului perfect care sa aduca un zambet pe chipul celei dragi, vino la Iulius Town sa descoperi o varietate de optiuni.


Poti alege bijuterii deosebite, decoratiuni inedite, cosmetice naturale, produse handmade, genti sau chiar ii traditionale si pe toate le gasesti in cadrul Targului de 8 Martie, din zona IULIUS EXPO.

Cu o floare nu se face primavara, dar cu un cadou, poti oferi multe momente de incantare. Targul incepe sambata, 5 martie 2022, si aduce in Iulius Town o frantura din eleganta, sensibilitatea si delicatetea doamnelor si domnisoarelor de toate varstele. Daca vrei sa o alinti de 8 martie, in cadrul targului gasesti o varietate de idei de cadouri, care sa o impresioneze.

Este pasionata de make-up si este mereu la curent cu ultimele tendinte? Pana pe 8 martie, la targul dedicat doamnelor si domnisoarelor, gasesti cosmetice naturale, perfecte pentru un make-up lover. Daca are o afinitate pentru bijuterii, in Iulius Town ai parte de consiliere gratuita din partea artizanilor prezenti la targ, care te vor ajuta sa alegi un cadou special. Totodata, poti sa alegi si un accesoriu lucrat manual, cum ar fi o geanta din piele.

In cadrul Targului de 8 Martie poti descoperi si piese vestimentare traditionale, care pot deveni cadoul inedit pentru ea. In acelasi timp, daca ea este mereu preocupata de amenajarea locuintei voastre, poti sa ii oferi in dar de 8 martie o decoratiune speciala.

Vino in Iulius Town si descopera produsele create special pentru doamne si domnisoare, la Targul de 8 Martie! (I.P.)

 

Leave a Reply