FOTO Un weekend la superlativ, la Iulius Town Timisoara: dinozauri gigant si surprize inedite (P)

Sunt uriasi, fiorosi, din era mezozoica si sunt prezenti in Iulius Town pana pe 20 martie 2022. Expozitia care cuprinde 19 exemplare in marime naturala a celor mai impresionanti dinozauri aduce in ansamblul Iulius Town, pe langa atmosfera inedita, si surprize pentru cei mici, dar si pentru cei mari: 200 de premii zilnice tematice la shopping, dar si un photo booth, unde primesti fotografia imprimata gratuit.


Vino impreuna cu familia la Iulius Town si vizitati Lumea Dinozaurilor!

Expozitia educativa Lumea Dinozaurilor poate fi admirata in mai multe locuri din ansamblul Iulius Town Timisoara: in parcul Iulius Gardens si in interiorul Iulius Mall, zona Atrium si Piateta Intersport.

In piateta Intersport, pe langa cei patru dinozauri – Therizinosaurus baby, doi Pterosaur si Dilophosaurus – va asteapta si o campanie cu premii tematice.

Zilnic, in perioada 14 – 18 martie, in intervalul orar 12 – 20, primii 200 de clienti care fac cumparaturi de minimum 300 de lei din magazinele cu articole pentru copii primesc pe loc cate un dinozaur in miniatura sau un set de sase mini-dinozauri.

Tot ce trebuie sa faci este sa prezinti bonurile fiscale din aceeasi zi, care atesta cumparaturile, la Centrul de Premiere din Piateta Intersport. Harta cu locatiile dedicate celor mici, dar si detalii despre campanie puteti gasi pe site-ul Iulius Town!

In zona Atrium Iulius Mall este amplasat si un photo booth, unde veti putea sa surprindeti in imagini intalnirea cu dinozaurii. Toate fotografiile sunt imprimate pe loc si oferite gratuit. Ne vedem la photo booth in zilele de sambata si duminica (12 – 13 martie; 19 – 20 martie), in intervalul orar 12 – 20.

Mascota Dino va fi si ea prezenta in Iulius Town de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00 – 19.00. Sambata si duminica, simpaticul dinozaur ii va distra pe cei mici de la ora 12 pana la 15 si de la 16 pana la 20.

T-Rex de 13 metri lungime, mamuti de pana la 4 metri inaltime, Stegosaurus cu o lungime de 6 metri, care se misca si scot sunete sunt cativa dintre cei 19 uriasi care ii asteapta pe curiosi la Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply