20 de politisti de la Penitenciarul Timisoara au donat sange. „Trebuie sa fim umani, solidari, sa acordam sprijin semenilor aflati in momente dificile”

Dupa jandarmi si politisti, a venit si randul politistilor de penitenciare din Timisoara sa se prezinte la Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara pentru a dona sange. Dupa cum ne-a comunicat comisarul de politie penitenciara Ramona Bana, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Timisoara, gestul de omenie al politistilor de la unitatea penitenciara de pe Popa Sapca s-a derulat sub sloganul aesopian “Nici un gest de bunatate, indiferent cat de mic, nu e in zadar”.


Iata comunicatul emis de Penitenciarul Timisoara:

„Convinsi fiind ca gestul lor face diferenta dintre viata si moarte pentru multi pacienti, 20 de politisti de penitenciare din Penitenciarul Timisoara au participat astazi, 14 martie a.c., la o campanie de donare de sange la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara.

Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Timisoara reprezinta un ajutor acordat institutiilor medicale ce se confrunta cu situatii dificile, cauzate de insuficienta sangelui necesar transfuziilor, constituind totodata un gest de solidaritate cu cei aflati in suferinta.

Este o perioada in care mai mult ca oricand trebuie sa fim umani, solidari, sa acordam sprijin semenilor aflati in momente dificile. Totodata, bonurile valorice acordate angajatilor in cadrul acestei campanii, vor fi donate in scop caritabil pentru sustinerea familiilor nevoiase.” (I.P.)

Leave a Reply