Camatarul Kamal Al-Barri, acuzat de agresiune asupra proprietarului unui imobil de peste 1 milion de euro din centrul Timisoarei, pe care l-a evacuat in contul unui imprumut de 50.000 de euro

Cel mai cunoscut camatar din Timisoara, medicul de origine siriana Kamal Al-Barri, risca o condamnare pentru loviri sau alte violente, dupa ce, azi dimineata, l-a agresat pe unul dintre proprietarii care si-au pierdut imobile de milioane de euro in contul unor imprumuturi derizorii.


Este vorba despre bastanul Urian Stancu, care a sesizat la organele judiciare si la mass media modul camataresc in care a fost deposedat de un imobil ultracentral evaluat la 1,5 milioane de euro, iar acest caz ultramediatizat a ajuns pe rolul instantelor de judecata.

Potrivit portalului de presa jurnalderomania, atacul ar fi avut loc, azi dimineata, in jurul orei 10, pe o strada din zona Cluj, din Timisoara, unde Kamal Al-Barri s-a intalnit, intamplator, cu Urian Stancu.

Enervat de insistenta cu care este reclamat peste tot, chirurgul de origine siriana s-a napustit asupra bastanului Stancu, pe care l-a lovit cu pumnii, producandu-i multiple leziuni in zona fetei si a toracelui.

Victima a apelat la politistii de la Sectia 2 din Timisoara, unde a depus o plangere impotriva agresorului Kamal Al-Barri, urmand sa fie evaluat la Medicina Legala pentru ca medicii sa stabileasca gravitatea leziunilor si perioada de ingrijiri medicale.

Atacul a fost surprins de camerele video instalate pe imobilele langa care s-a produs violentul episod. “Eu nu sunt o fire violenta. M-a atacat prin surprindere si nu am apucat nici macar sa ma apar, atat de furios a sarit pe mine”, a declarat Urian Stancu.

Reamintim ca, in ultimii ani, Kamal Al-Barri s-a alaturat grupului infractional al clanului Martinescu, trimis deja in judecata, care, in contul imprumuturilor cu dobanda, a lasat pe drumuri zeci de familii din Timisoara. De asemenea, este protagonistul unei inregistrari video in care a dezvaluit o parte din tentaculele mafiei imobiliare din justitia timisoreana. Deocamdata, nu am reusit sa aflam si opinia medicului sirian despre imprejurarile in care s-a produs acest incident… (V.E.)

Leave a Reply