Zeci de mii de vizitatori au explorat Lumea Dinozaurilor de la Iulius Town Timisoara. VINO si tu in ultimul weekend al expozitiei! (P)

Iulius Town devine, in acest final de saptamana, un taram magic, unde cei mici, dar si cei mari, pot sa exploreze Lumea Dinozaurilor, sa se opreasca la piesa de teatru cu papusi „Casuta prietenilor”, dar si sa cutreiere Targul Primaverii.


Pana acum, zeci de mii de persoane, in principal copii, au vizitat expozitia, weekend-ul acesta fiind ultimul in care spectaculosii dinozauri vor mai putea fi admirati la Iulius Town, acestia urmand sa plece catre Iulius Mall Suceava.

Perioada Jurasica si cea Cretacica au fost printre cele mai uimitoare etape prin care a trecut Pamantul pe care astazi il stim cu totii. Dinozaurii ierbivori, care ajungeau si pana la 10 metri lungime si sase inaltime, si cei carnivori, care puteau atinge lungimea de opt metri lungime, erau rezidentii Terrei.

Duminica, 20 martie 2022, este ultima zi in care expozitia Lumea Dinozaurilor mai poate fi vizitata, la Iulius Town.

Stiai ca Mamutul a trait in Europa, Asia, Africa si America de Nord? Sau ca Velociraptor facea parte din grupul dinozaurilor cu gheara-de-secera, cunoscuti pentru faptul ca aveau cate o gheara supradimensionata pe membrele inferioare? Vino la Iulius Town si descopera cele 19 specii de dinozauri, in marime naturala!

Tot in acest weekend, teatrul de papusi revine in Iulius Town si aduce cele mai frumoase povesti pentru prichindei. Duminica, in Iulius Mall, la demisol, piateta Splend’or, de la ora 11, copiii sunt asteptati sa descopere in „Casuta prietenilor” o poveste interactiva si plina de veselie.

Zona Iulius Expo este cuprinsa de parfumul primaverii si in acest final de saptamana. Accesorii fashion, care iti vor da un plus de glamour, cosmetice naturale pentru un make-up care sa iti scoata in evidenta trasaturile, parfumuri florale, fresh sau lemnoase, uleiuri de lavanda, creme, dar si posete din piele sunt cateva dintre produsele pe care le vei gasi la Targul Primaverii. (I.P.)

Leave a Reply