Cel mai cunoscut interlop din Constanta, „Spaima Litoralului”, impuscat in fata unui restaurant din Bucuresti! Agresorul care a folosit pistolul, tot din Constanta

Scandal cu impuscaturi, noaptea trecuta, la un restaurant exclusivist din nordul Capitalei, in timpul caruia s-au folosit pistoale cu bile de cauciuc, iar doi dintre barbatii implicati in rafuiala au fost impuscati si au ajuns la spital cu rani grave.


Unul dintre barbatii raniti grav este celebrul interlop Nuredin Beinur, supranumit si “Spaima Litoralului”. Potrivit romaniatv.net, fostul boxer a fost impuscat cu bile de cauciuc in fata, in apropierea ochilor si a ajuns de urgenta la spitalul Floreasca, alaturi de un alt barbat, ranit la fel de grav.

Din primele informatii se pare ca celebrul afacerist din Constanta a avut un conflict cu un alt barbat din restaurant, care i-a dat “interval”, iar, ulterior, cand a parasit localul a fost impuscat.

Sambata dimineata, politisti si mai multi criminalisti au ajuns la restaurantul cu pricina din nordul Capitalei, acolo unde se petrecuse incidentul cu focuri de arma si au inceput imediat cercetarile pentru a afla cât mai multe detalii despre cauzele izbucnirii scandalului.

Si totodata politistii au ridicat câteva persoane care au fost duse la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru a fi audiate.

“In aceasta dimineata, in jurul orei 05, prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata de catre o unitate spitaliceasca cu privire la faptul ca la camera de garda s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi barbati care prezentau leziuni.

La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politisti din cadrul Sectiei 2, iar din primele date a rezultat faptul ca cei doi barbati ar fi fost implicati intr-un conflict, in interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovita de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate si identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, a transmis Politia Capitalei, potrivit romaniatv.net (I.P.)

Sursa: romaniatv.net

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, agresorul lui Nuredin Beinur ar fi Tibi Stefan (foto 2), un interlop din Constanta, iar rafuiala s-ar fi petrecut in fata restaurantului Voievodal, din Capitala. Tibi Stefan, zis si Francezu’, este cunoscut in Constanta ca un apropiat al lumii interlope, dar nu are titlul de bataus, ci, mai degraba, ca e un individ care nu da inapoi. De numele lui nu se leagă scandaluri notabile, iar afacerea lui ar fi, in principal, legata de ceasurile de lux. Le cumpara mai ieftin si le vinde mult mai scump.

Sursa foto: cancan.ro

Leave a Reply