Cel mai experimentat reporter de la Antena 3 a demisionat. „Este revoltator sa fiu mintita, batjocorita si umilita!”

Cel mai experimentat reporter de teren al Antena 3, Roxana Ciuca, pleaca din redactia in care s-a consacrat in ultimii opt ani. Vestea demisiei a venit pe neasteptate, joi dimineata, iar, initial, motivul despartirii de trustul lui Dan Voiculescu nu a fost dezvaluit. Doar un cuvant de multumire la adresa lui Adrian Ursu, pentru ca a ajutat-o sa devina un profesionist al presei, si marturisirea ca va lucra intr-o alta televiziune.


Vineri, Roxana Ciuca a revenit in spatiul public cu lamuriri si a declarat pentru Aktual24 ce a determinat-o sa plece de la postul de televiziune condus de Mihai Gadea.

„Decizia de a pleca de la Antena 3 imi apartine in exclusivitate. Am stabilit cu conducerea sa ocup o anumita functie in perioada imediat urmatoare, iar mai apoi am fost anuntata de un sef ca pe functia mea vine o alta tanara.

Dupa 8 ani de fidelitate, de munca, devotament, de ura la adresa mea din cauza postului la care am lucrat, este revoltator sa fiu mintita, batjocorita si umilita. Nu mi-am dorit si nu credeam vreodata ca voi fi nevoita sa demisionez.

Imi doresc ca fostilor mei colegi sa nu li se intample ce mi s-a intamplat mie”, a declarat Ciuca pentru aktual24.ro.

Roxana Ciuca a demisionat de la Antena 3, a anuntat joi Pagina de Media. Ciuca a fost unul dintre reporterii cei mai agresivi la adresa Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar in perioada in care postul patronat de Dan Voiculescu ii linsa zilnic pe cei doi magistrati.

Reporterul Roxana Ciuca, in urma cu doua saptamani, a mers 12 kilometri pe jos, pentru a ajunge la epava elicopterului prabusit in judetul Constanta, iar in ultimele zile, de cand a inceput razboiul din Ucraina, a transmis de la Vama Siret despre dramele refugiatilor din Ucraina.

Mai trebuie subliniat ca Roxana Ciuca a fost si prezentator de stiri la Antena 3. Iar inainte de Antena 3, a lucrat la Realitatea TV si la Biroul de presa al Primariei Sectrorului 4, in mandatul lui Cristian Popescu Piedone. Aceasta este este absolventa de Jurnalism, cu un master in comunicare la SNSPA. (Eva Theodorescu)

One thought on “Cel mai experimentat reporter de la Antena 3 a demisionat. „Este revoltator sa fiu mintita, batjocorita si umilita!”

  1. Muncă, devotament și fidelitate față de interesele pușcăriașului Voiculescu poate, nu față de profesia de jurnalism. Când joci în ligă cu gunoaiele nu poți să ai pretenția la corectitudine.

    Hai valea, plângăcioasă împuțită!

Leave a Reply