Dezvoltatorii imobiliari din Timisoara si din comunele periferice isi vor prezenta ofertele la Expo Mobila & Garden Expo 2022, in perioada 24 – 27 martie 2022 (P)

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste, in perioada 24 – 27 martie 2022, prima editie din acest an a Expo Mobila Timisoara, expozitie dedicata industriei mobilei, si Garden Expo, expozitie cu vanzare de material dentro-floricol.


Expo Mobila Timisoara reuneste producatori si comercianti din tara, parteneri traditionali ai evenimentului, dar si expozanti noi din Republica Moldova, interesati sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

De asemenea, vor fi prezenti dezvoltatori imobiliari, constructori de case si studiouri de design interior.

La standurile Expo Mobila Timisoara vor putea fi admirate si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii pentru bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri – canapele si fotolii, biblioteci, saltele, mobilier si usi de interior si exterior, decoratiuni, produse de curatenie, altele.

Produsele vor putea fi achizitionate pe loc sau comandate, la preturi speciale.

Totodata, o companie romaneasca va prezenta in premiera un sistem 3D care va schita si reda mobila comandata de catre clienti, la dimensiunile si masuratorile casei, in REALITATE VIRTUALA pentru a putea interactiona si a vedea rezultatul inainte de montare.

Garden Expo se desfasoara pe perimetrul exterior al Centrului Regional de Afaceri si vor fi expuse spre vanzare o mare varietate de flori de sezon, pomi fructiferi, arbori si arbusti ornamentali, conifere si alte materiale pentru amenajarea curtilor, gradinilor si teraselor.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18.

Intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare la: tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply