Weekend cu surprize pentru copii, la Iulius Town Timisoara. Teatru de papusi cu aventurile unui pinguin si Energy Kids Family Center (P)

Petrecem ultimul weekend din luna martie cu o serie de evenimente pentru toate varstele, la Iulius Town! Copiii sunt asteptati la Teatrul de papusi, unde vor afla despre „Aventurile unui pinguin”, iar colectionarii vor gasi piese cu patina timpului.


Colectionarii sunt asteptati de iubitorii obiectelor vremurilor trecute cu piese vintage, la Targul de Arta si Antichitati. De vineri pana duminica, 25 – 27 martie, atmosfera din zona Iulius Expo va fi de „five o’clock tango and tea”, unde patefoanele vor canta jazz, anticarii vor expune piese de numismatica, colectii de ziare si carti, dar si piese de mobilier in stil baroc, bijuterii cu povesti incredibile si multe altele.

Duminica este despre lumea magica a copilariei in Iulius Mall. La demisol, in piateta Splend’or, cei mici vor putea sa „calatoreasca” impreuna cu un pinguin haios si sa afle aventurile prin care trece. Papusile vor urca pe scena incepand cu ora 11.

Dupa ce descopera „Aventurile unui pinguin”, copiii sunt asteptati la Energy Kids Family Center, cel mai mare spatiu de joaca interior din Romania. Printre atractiile locatiei se numara toboganele, peretele de catarat, trambulinele, mingile de zorbing si alte zone, unde distractia atinge cote maxime. In timp ce copiii se joaca si isi fac prieteni noi, parintii se pot relaxa in zona de cafenea.

Sesiunile de distractie sunt completate si de caruselul venetian etajat, care ii va duce pe cei mici in taramul povestilor. Vino impreuna cu copilul tau sa descoperiti cescutele rotitoare si calutii care se balanseaza! (I.P.)

Leave a Reply