Traian Basescu, spitalizat la o clinica din Paris! Fostului presedinte i s-a facut rau imediat dupa ce a aflat sentinta privind colaborarea cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu a fost spitalizat in urma unui infarct, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate acestuia. Libertatea a scris ca Basescu este internat intr-un spital din Paris.


Potrivit informatiilor prezentate de postul Realitatea Plus si confirmate de surse Libertatea, Basescu s-ar fi prezentat de urgenta la spital cu probleme de inima, iar medicii au decis ca acesta „are nevoie de o interventie care nu poate fi facuta in tara” si ar fi fost transferat la un spital din Franta. Digi 24 si Europa FM au transmis, insa, ca fostul presedinte ar fi fost spitalizat in Bruxelles.

Fostul presedinte Traian Basescu (70 de ani) a mai fost internat in trecut in Franta, unde a fost supus unei interventii pe aorta.

In urma cu doua zile, instanta suprema a decis ca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii ca politie politica.

Fostul presedinte – care in timpul procesului a negat ca ar fi fost colaborator al fostei Securitati – a reactionat printr-un mesaj scurt, dupa decizia instantei, spunand ca se va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului.

UPDATE: Saptamana trecuta, Traian Basescu a fost la Spitalul Militar pentru niste investigatii. Luni a plecat la Bruxelles, iar miercuri, cand a primit sentinta instantei de colaborare cu Securitatea i s-a facut rau pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigatii, s-a intors in tara, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigatii si a fost trimis la o clinica din Paris. (I.P.)

Leave a Reply