Tragedie pe o sosea din Timis! O soferita in varsta de 32 de ani a provocat un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane

Un grav accident de circulatie a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe DJ 591, intre localitatile Sacalaz si Sanmihaiu Roman, in apropiere de Timisoara. In urma impactului frontal dintre doua autoturisme, patru persoane au ramas incarcerate.


A fost necesara interventia pompierii militari de la ISU Timis, insa impactul a fost atat de violent, incat doi soti si copilul lor de doar doi ani au decedat. Un al doilea copil al familiei, un baiat de 7 ani, a fost ranit si a fost dus de urgenta la spital.

”O femeie in varsta de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Sacalaz spre Sanmihaiu Roman,iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un barbat in varsta de 38 de ani. In urma impactului, conducatorul auto, sotia acestuia in varsta 28 de ani si un baietel de 2 ani au decedat, iar celalalt copil al familiei, un baiat de 7 ani a fost ranit si transportat la spital”, transmite IPJ Timis.

De asemenea, femeia care a produs accidentul a fost transportata la spital, cu multiple leziuni traumatice.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele femeii care a provocat accidentul, pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs tragedia. (I.P.)

Leave a Reply