Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, expozitie cu vanzare dedicata sarbatorilor pascale (P)

La solicitarea expozantilor traditionali si avand in vedere succesul de care se bucura Salonul Industriei Usoare in randul publicului timisorean, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in perioada 13 – 17 aprilie 2022, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, o editie speciala ce tine cont de traditia populara romaneasca de reinnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sarbatorilor Pascale.


Peste 50 de firme din intreaga tara, atat producatori cat si comercianti, vor expune spre vanzare, la preturi promotionale, o gama diversificata de articole de imbracaminte, tricotaje, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi, articole de artizanat, decoratiuni hand made, dulciuri etc.

Ca la toate editiile anterioare, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu produse specifice de Paste.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica intre orele 10 – 18.

Intrarea este gratuita.

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0741 700 153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea, organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply