ATENTIE! Se ridica din nou autovehiculele parcate neregulamentar in Timisoara. 58 de soferi au ramas fara masini, in ultimele saptamani

Politistii locali actioneaza permanent pentru luarea masurilor legale in cazul autovehiculelor oprite sau stationate neregulamentar pe raza municipiului Timisoara, cu atat mai mult cu cat  aceste aspecte sunt printre cele mai semnalate de cetatenii orasului.


Pe langa sanctiuni, de la mijlocul lunii februarie, s-a revenit la ridicarea autovehiculelor care incurca flagrant traficul rutier sau pietonal, odata cu reorganizarea SDM, prin Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcarilor Publice – Timpark reluandu-se aceasta activitate in colaborare cu politistii locali.

 

Astfel, in ultima luna si jumatate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Muresan – Spitalul Judetean, M. Eminescu, Revolutiei 1989, Gh. Dima, A. Ipatescu, Dambovita, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babes, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther si altele.

Alti 3579 conducatori auto depistati incalcand legislatia in vigoare pe linie de oprire sau stationare au fost sanctionati de la inceputul acestui an si pana in prezent.

Reamintim ca sanctiunile prevazute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, si pot ajunge pana la 725 lei, pentru stationare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis.

Pentru a evita sanctionarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa respecte legislatia in domeniu, deoarece se actioneaza zilnic pe aceasta linie. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply