Weekend plin la Iulius Town Timisoara: expozitie LEGO si „Museum of the Moon”, premii „Cate-n luna si-n stele”, distractie cu tiroliana si teatru de papusi (P)

Iulius Town se transforma si in acest final de saptamana in destinatia ideala de petrecere a timpului liber. Vizitatorii sunt asteptati sa admire cladiri emblematice in miniatura din Timisoara si Cluj-Napoca, sa „exploreze” instalatia „Museum of the Moon”, sa „Castige cate-n luna si-n stele” sau sa participe la evenimentele dedicate Zilei Jandarmeriei Romane.


Cei mici se vor bucura de intalnirea cu „Ursul Pacalit de Vulpe”, dar vor putea sa experimenteze si tiroliana sau sa se distreze alaturi de prietenii necuvantatori ai jandarmilor.

O expozitie inedita te asteapta, in perioada 1 – 3 aprilie 2022, la Iulius Town. Aici poti admira o serie de machete realizate din piese Lego, ce se intind pe 34 mp si cuprind replici in miniatura ale unor cladiri emblematice din Timisoara, precum Palatul Apelor, alaturi de Cazinoul si Biserica Sf. Mihail din Cluj-Napoca, dar si multe alte constructii impresionante.

Poti descoperi universul caramizilor de constructie Lego in Piateta Intersport din Iulius Mall, in cadrul expozitiei Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO, care promite ca va surprinde nu numai pasionatii din domeniu, ci si pe cei care sunt gata, sau inca nu, sa-si antreneze mintea, rabdarea si creativitatea cu ajutorul micilor „caramizi”.

Si in Iulius Gardens poti admira, pana pe 10 aprilie, o lucrare spectaculoasa a celebrului artist britanic Luke Jerram. In cazul conditiilor meteo nefavorabile de vant sau ploaie, instalatia „Museum of the Moon” va fi demontata temporar, dar de indata ce vremea permite, ea va fi remontata pentru a ne bucura impreuna de expozitie. „Luna” va „rasari” in fiecare seara, iar pe langa imaginea impresionanta pe care ti-o ofera, iti da sansa sa „Castigi cate-n luna si-n stele”. 

Astfel, dupa ce ti-ai facut un selfie cu Luna, ai doua variante sa pleci acasa cu premii stelare.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la Centrul de Premiere cu flyer-ul pe care l-ai primit in zona instalatiei, in intervalul orar 17 – 22, de luni pana vineri si in intervalul orar 15 – 22, sambata si duminica.

Daca te numeri printre primii 200 de norocosi, castigi pe loc un cadou surpriza. In plus, daca alegi sa-ti innoiesti garderoba si faci cumparaturi de minimum 300 de lei (in zilele de 1, 2, 3 aprilie si 8, 9, 10 aprilie), castigi vouchere la Muehle, Hervis, M·A·C Cosmetics, Nobila Casa, Manay, Mado, SushiVO si DAbo Doner. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Sambata, 2 aprilie, BRomania si echipa filmului “Copacul Dorintelor: Amintiri din copilarie” iti dau intalnire de la ora 19 la Cinema City din Iulius Town Timisoara pentru o sesiune de poze si autografe, iar de la ora 19,30 incepe vizionarea filmului.

Surprize vor fi si in piateta Tucano, unde in acest weekend va fi marcata Ziua Jandarmeriei Romane. Astfel, sambata, 2 aprilie 2022, in intervalul orar 11 – 17, jandarmii vor raspunde atat la intrebarile celor mici, cat si la cele ale adultilor si vor avea loc si expozitii de tehnica de lupta, tehnica auto, actiuni speciale antiteroriste si dresaj canin.

Acestea vor continua si duminica, 3 aprilie, intre orele 12 – 14, cand vor fi din nou prezentari ale tehnicilor specifice jandarmilor, coborari in rapel ale Detasamentului Antitero, va fi amenajata o tiroliana pentru copii, iar cainii de serviciu se vor imprieteni cu toti cei prezenti la eveniment.

Tot duminica, dar in piateta Splend’or, cei mici vor face cunostinta cu  „Ursul Pacalit de Vulpe”. Marionetele vor urca pe scena incepand cu ora 11. (I.P.)

 

Leave a Reply