Caracatita contrabandei cu tigari! Perchezitii la depozite clandestine din judetul Suceava, de unde marfa era transportata in Timis, pentru ca ulterior sa fie vanduta in Caras-Severin

Politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin au desfasurat, miercuri dimineata, opt perchezitii domiciliare in judetele Suceava si Timis, intr-un dosar privind contrabanda cu tigari.


”In aceasta dimineata, incepand cu ora 06,00, politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin pun in executare 8 mandate de perchezitie domiciliara emise de judecatorul de drepturi si libertati, intr-un dosar penal, care are ca obiect contrabanda cu tigarete”, se arata intr-un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, 4 perchezitii sunt in localitatea Arbore, judetul Suceava, 3 in municipiul Lugoj si una in comuna Costeiu, judetul Timis, unde exista probe ca ar fi detinute tigarete provenite din contrabanda.

Actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes si are ca scop destructurarea unei grupari, care ar fi actionat pentru comiterea de infractiuni pe linie de contrabanda.

Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat ca tigaretele netimbrate ar fi fost detinute in localitatea Arbore, judetul Suceava, ulterior fiind transportate in localitatea Lugoj si comercializate catre diferite persoane fizice, din judetul Caras-Severin.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana. La activitati au participat si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply