Directorul ITM Timis a chemat un preot, care a sfintit noul sediu al institutiei si personalul angajat. „Sa ne ajute bunul Dumnezeu, in buna desfasurare a activitatii noastre”

Cunoscut ca un om evlavios, cu dese pelerinaje la mormantul parintelui Arsenie Boca de la Prislop, directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Pavel Kasai, a decis sa cheme un preot pentru a sfinti noul sediu al institutiei pe care o conduce.


Acest ritual de inaugurare, de sfintire a noii cladiri in care-si desfasoara activitatea ITM Timis, din comuna Giroc, a avut loc in urma cu trei zile si a prefatat, oarecum, preluarea oficiala a cladirii, de la constructor, festivitate care a avut loc, ieri, in prezenta sefului Inspectiei Muncii din Romania, Bratu Dantes.

„ITM Timis a sfintit noul sediu, birourile si personalul angajat al Inspectoratului de Munca Timis, din comuna Giroc, Calea Timisoarei, nr. 72. Sa ne aibe in paza si sa ne ajute bunul Dumnezeu, in buna desfasurare a activitatii noastre! Cu aceasta ocazie, transmitem un gand bun, multa sanatate angajatorilor si angajatilor ce isi desfasoara activitatea pe piata muncii a judetului nostru”, este mesajul transmis de Pavel Kasai.

Potrivit sefului ITM Timis, actualul sediu din Giroc pune la dispozitia colaboratorilor – institutii si autoritati publice locale, angajatori si angajati de pe piata muncii a judetului Timis, spatii de lucru moderne si dotate conform standardelor institutiilor publice europene.

„Doresc ca, in numele conducerii si colectivului ITM Timis,  sa multumesc domnului Marius Constantin Budai, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale din Romania, si domnului Dantes Nicolae Bratu, Inspector General de Stat al IM din Romania, pentru sprijinul direct si permanent acordat in finalizarea acestei investitii atat de importanta pentru ITM Timis”, mai spune Pavel Kasai. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply