Targ pentru mirese la Iulius Congress Hall Timisoara. Descopera tendintele in materie de nunti si profita de surprize! (P)

Organizarea unui eveniment atat de deosebit precum nunta este o chestiune extrem de speciala si delicata pentru fiecare cuplu in parte. Si cum pregatirile pentru marea zi se transforma, de cele mai multe ori, intr-o adevarata aventura, ajutorul specialistilor din domeniu poate fi o gura de aer proaspat.


La evenimentul „Targ pentru Mirese” gasesti cele mai bune oferte pentru nunta de vis, poti sa-ti „Mariti rochia”, iar Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town a pregatit verighetele voastre pentru marele eveniment.

Fie ca sunteti viitori miri in cautarea unor idei nonconformiste pentru nunta sau, pur si simplu, vreti sa va bucurati de efervescenta de la evenimentul „Targ pentru mirese”, o puteti face in perioada 15 – 17 aprilie 2022, la centrul de evenimente Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town.

Specialistii au pregatit directiile pentru viitoarele evenimente si va vor oferi o multitudine de idei fresh pentru o zi de poveste. Evenimentul este organizat de Iulius Town in parteneriat cu Rayna Decor si creatoarea de frumos Carmen Caragea.

Si cum dupa „Da!” urmeaza… petrecerea, alegerea salii este foarte importanta pentru ca nu selectati doar un spatiu pentru nunta, ci atmosfera si cadrul care va reprezinta cuplul, lucruri care va vor aminti intotdeauna de inceputul calatoriei in doi.

Astfel, daca decideti sa marcati evenimentul intr-una dintre cele trei sali Iulius Congress Hall si va aflati printre primele 36 de cupluri ce incheie un contract in perioada aprilie – decembrie 2022, veti primi un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat in magazinul de bijuterii Sabrini din Iulius Town. Mai multe detalii despre aceasta campanie se regasesc in regulamentul disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

Evenimentul „Targ pentru mirese” reuneste 60 de furnizori de servicii pentru nunta, astfel ca miresele vor gasi rochii de poveste, atat clasice sau boho chic, cat si de inspiratie traditionala sau cu design nonconformist pentru mireasa moderna. Si creatorii de accesorii pentru mirese pun la dispozitie articole remarcabile, mirii isi pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar ca sa puneti in scena povestea voastra de dragoste, tot aici, puteti gasi si locatia potrivita.

In stransa legatura cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile si decoratiunile, dar reprezentantii din domeniu va pun la dispozitie o multime de posibilitati si va pot ajuta cu sfaturi. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitatii, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Insa, daca nunta a trecut deja, poate fi „Maritata rochia”. Pentru acest program, rochiile se aduc joi, 14 aprilie 2022, intre orele 10 – 22, iar in cazul in care nu se vand, se ridica duminica, 17 aprilie, intre orele 18.00 – 22.00.

Targul poate fi vizitat vineri, 15 aprilie 2022, in intervalul orar 13.00 – 20.00, sambata, 16 aprilie, intre orele 10 – 20 si duminica, 17 aprilie de la ora 10 pana la ora 18. (I.P.)

Leave a Reply