Sportul, tehnologia, arta si moda fac un mix perfect, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara. Vino sa te bucuri de diversitatea de evenimente! (P)

Vine, vine weekendul, iar la Iulius Town se anunta unul cu noi evenimente senzationale. „Museum of the Moon” continua sa genereze o atmosfera de poveste in Iulius Gardens, Iulius Mall se transforma sambata intr-un catwalk unde vor fi alesi Miss&Mister Timisoara 2022, iubitorii sportului sunt asteptati la miscare in piateta Intersport si sa descopere o panorama emotionanta a participarii Romaniei la Jocurile Olimpice, iar copiii pot asculta cele mai frumoase basme la „Caruta cu povesti”. Si in acest sfarsit de saptamana, poti castiga premii, asa ca fi cu ochii in patru.


Pana pe 10 aprilie 2022, lucrarea spectaculoasa a celebrului artist britanic Luke Jerram – „Museum of the Moon”, continua sa ii indemne pe timisorenii care ajung in Iulius Gardens la visare, regasire si curiozitate. Pe langa pozele spectaculoase ce vor face senzatie in social media, Luna starneste emotii si povesti speciale pentru fiecare privitor in parte. Asa ca nu rata aceasta experienta inedita, ce iti aduce si premii „Cate-n luna si-n stele”. Despre cum poti intra in posesia lor, gasesti detalii pe www.iuliustown.ro.

Un alt eveniment impresionat, ce nu trebuie ratat, reuneste istoria participarii Romaniei la Jocurile Olimpice, prin incursiunea in universul obiectelor, imaginilor si al povestilor apartinand marilor campioni ai tarii. Expozitia „Romania la Jocurile Olimpice” poate fi admirata din 10 aprilie pana pe 26 aprilie, in Iulius Mall.

Dar pentru ca sportul nu poate ramane doar la nivel vizual, duminica, 10 aprilie de la ora 12.00, vizitatorii sunt invitati in piateta Intersport la miscare. Aici, doritorii pot sa-si masoare fortele cu primele manusi de box inteligente din lume si sa castige premii.

Nu trebuie sa fii un sportiv desavarsit, ci doar sa vrei sa te distrezi in timp ce faci miscare. Vezi cate lovituri poti da la sac in 30 de secunde, ce viteza sau ce forta au loviturile tale si poti castiga o pereche de manusi de box personalizate marca KnockOut, vouchere la Iulius Town si abonamente la sala pentru 7 zile, oferite de World Class.

Totodata, reprezentantii World Class iti vor face o evaluare corporala din partea casei, in urma careia vei beneficia de sfaturi si indrumare despre cum poti sa traiesti mai sanatos si vei primi un voucher pentru o sesiune gratuita de antrenament la centrul din Iulius Town.

Sambata este despre moda si frumusete pentru ca, de la ora 18, in zona Atrium de la demisolul Iulius Mall vor fi alesi Miss&Mister Timisoara 2022, in urma unui concurs la care vor participa 10 modele feminine si 10 modele masculine.

Participantii vor defila pe scena in outfit-uri de zi si de seara, marca Peek & Cloppenburg sau Nissa si trebuie sa treaca si peste proba intrebarilor. In deschiderea evenimentului, organizat de agentia MCS Models, va avea loc si o prezentare de moda pentru copii, in outfit-urile marcii Next.

Teatrul de papusi are rezervata, ca de obicei, ziua de duminica si ii asteapta si in acest weekend pe cei mici, in piateta Splend’or. Astfel, de la ora 11.00, „Caruta cu povesti” le va aduce copiilor cele mai frumoase basme. Daca ai acasa un pasionat de printese, eroi curajosi sau zane, lasa-l sa descopere lumea fantasticului. (I.P.)

 

Leave a Reply