Judetul Timis, promovare la Targul International de Turism BIT Milano. Un mester opincar si un producator local, invitati in standul banatenilor (P)

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in judetul Timis, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, va participa in perioada 10-12 aprilie 2022, in standul Romaniei la Targul International de Turism BIT Milano, facand astfel parte din echipa prezenta la evenimentul de promovare organizat de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului.


Traditiile si obiceiurile romanesti au o pondere insemnata in promovarea Romaniei la targurile internationale de turism, ceea ce face ca judetul Timis sa ii aiba ca invitati in stand pe mesterul opincar de la Sintesti, invatatorul Ciprian Mert, si pe Emilia Popa, producator local din comuna Margina, folosind evenimentul international din Italia ca oportunitate de promovare a destinatiei noastre prin experiente interactive.

De asemenea, vizitatorii vor avea posibilitatea de a accesa obiectivele turistice din judetul Timis prin intermediul tururilor virtuale prezentate pe ochelari VR, vor primi materiale si informatii traduse in limba italiana referitoare la evenimentele acestui an in destinatia noastra si anul Capitalei Culturale Europene 2023, dar si referitoare la activitatile de turism activ si petrecere a timpului liber in judet.

Este cunoscut faptul ca legaturile judetului Timis cu Italia sunt stranse si de durata, atat prin prisma evolutiei spectaculoase a investitiilor in zona, cat si a invatamantului si culturii. La acestea se adauga si numarul mare al legaturilor aeriene dintre Timisoara si orasele Italiei, elemente care creeaza astfel toate premisele necesare pentru promovarea judetului Timis ca destinatie accesibila si ofertanta pentru locuitorii din peninsula. (I.P.)

Leave a Reply